-
............
-
..........
-
Sizin yazdıklarınızı gördükçe zaten neden daha önce buraya rastlamamışım dedim. Öncelikle tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkürler, bu süreci kendiniz yönettiğiniz için de bravo. Ben sözde avukata gidersem süreci daha hatasız yürütürüm yanılgısına düştüm. Siz Ekim 2022 değişikliğinden önce şirket kurduğunuz için vergi numarası vs alıp aktif yapabilmişsiniz şirketi sanıyorum. Biz 1 sene önce şirketi kurduk ve oturum vs olmadan vergi nosu, banka hesabı alamadık. Avukatım sözde Türkler arasında nam salmış Hollanda'daki 1 numaralı immigration avukatı. Şuanda avukatlık firmasını Dutch Barosuna şikayet sürecine başladım. Ve öncesinde birkaç tane daha avukatlık firmasına danıştım. Hepsi sizin söylediklerinizi söyledi, biz olsak sizi hiç bu yola yönlendirmezdik, dosyanızı almazdık, sizi bile isteye olmayacak yola yönlendirmişler dediler. Ben de orası Türkiye değil Hollanda dedim ve araştırdım, şikayet edilebilecek yerlerin hepsine gerekirse cebimden ekstra tercüme vs parası vereceğim ve şikayet edeceğim. Türk türkü gurbette s....r diye bir söz var, biz onu bilfiil yaşamış olduk. Size de inşallah emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum, bir de başka avukatlardan ve Hollanda ya gitmiş bir kaç tanıdığımdan başka bir scheme duydum, sizinle onu görüşmek isterim belki ileride sizin de işinize yarar. Özelden görüşmemiz mümkün olur mu?
-
...............
-
@pnktr hintliler akmaya başlamışsa hollanda da yaşanmaz diyebilirim.
-
.............
-
@pnktr hintli dolmaya basladiysa kacilmasi gerekir.
Sadece kendileriyle takilir onlar. -
..............
-
..........
-
.............
-
.............
-
.............
-
...............
-
...........
-
..............
-
................
-
.................
-
.............
-
...............
-
................
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum