Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

🇳🇱 Hollanda Gocmenligi - Ankara Anlasmasi


Benzer Başlıklar

  • Hollanda’da “Yüksek Nitelikli Göçmen” Olmak

    Avrupa
    20
    0 Oy
    20 İleti
    2k Bakış
    B
    @aldaci-0, içinde söyledi: Hollanda’da “Yüksek Nitelikli Göçmen” Olmak @Berk-Şendil merhabalar, ben danışmanlık firması aracılığı ile başvurdum. sektör olarak şanslıyız Hollanda açısından. ne için, nasıl başvurdun, ben anlamadım :-)
  • eski DV talihlisinin WAT yapması

    Work and Travel (WAT) Programı work and travel ds260 gocmenlik gocmen vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    247 Bakış
    W
    @dontoliver önemli olan Türkiye ile bağlarınızın güçlü olması , mülakatta sorulursa mali yıl bitti bu yüzden vizemi alamadım diyebilirsiniz
  • Hollanda vatandaşlığı hakkinda

    Avrupa
    6
    1 Oy
    6 İleti
    758 Bakış
    ayvalik10A
    @İpek-Dedemen-Erdur sitelerde yazan kriterlerden hangisi sizde var acaba https://vizem.net/hollanda/vatandaslik/ https://www.hollandakonsoloslugu.com/hollanda-vatandaslik-islemleri
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum