Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2'ye Uygun İşletmeler

İlan ve Duyuru
9 7 1.1k 10

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    1 İleti
    232 Bakış
    Y
    Boston’da E-2 Yatırımcı Vizesine Uygun Satılık Turk Restorani ve Coffee Shop Herkese merhaba, Boston’ın gözde ve merkezi bir lokasyonunda, yıllardır başarıyla işletilen bir Turk restoranı ve hemen yanındaki butik kahve & tatlı dükkânımiz satışa sunulmuştur. Sağlıklı, ev yapımı lezzetler ve özgün tatlı-kahve konsepti ile güçlü ve sadik bir müşteri kitlesine sahip bu işletmeler, kârlı ve oturmuş operasyonlarıyla öne çıkmaktadır. Satış, tüm ekipman, marka hakları ve mevcut operasyonla birlikte devredilecektir. İşletmeler, E-2 yatırımcı vizesi başvurusu için gerekli tüm kriterleri karşılamakta olup, geçiş sürecinde satıcı tarafından tam destek sağlanacaktır. Ilgilenenler bana ulasabilir.
  • Florida’da E2 Vizesi için Uygun Devren İşyeri

İlan ve Duyuru
    24
    1 Oy
    24 İleti
    898 Bakış
    A
    @charon birçok başlıkta yazıyor, bazı konularda biraz sivri dilli olsa da özellikle yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür kısmından sonrasına tamamen katılıyorum. Satılacak bir ürün varsa alıcısına göre kendini filtrelemesi lazım. Araba alacağım, Benim 80K param varsa 80-100K arası filtre yaparım biraz pazarlık payı koyarım, biraz bütçeyi zorlama payı koyarım aklımda birkaç marka vardır falan.... Satıcı hiç olmazsa fiyat - eyalet - sektör belirtilmiş olsa atışmalar bu kadar olmazdı, arayan yada mesaj atanlar daha net fikirlerle irtibata geçerdi. Teşekkürler
  • Kopegimiz icin Amerika'dan Turkiye'ye ilac getirmek

İlan ve Duyuru
    9
    5 Oy
    9 İleti
    434 Bakış
    Z
    @Feka7 cok tesekkur ederiz cok sevindik Yarin sabahtan kargonun nya 17ekime kadar yetisme durumu icin veteriner ile gorusup sizle irtibata gececegiz
  • E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    F
    hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim fiyat: 160,000$ Ciro: 750,000$ +/- [email protected] email atabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k