Florida’da E2 Vizesi için Uygun Devren İşyeri
-
Bu ileti silindi! -
@charon Daha bu sabah telefonda gorustum, ilgilenen birisi icin ilk planda ihtiyac duyulabilecek tum bilgileri almam 3 dk surdu, mesaj atsaydim ayni gun icinde yanit alirdim. Isletme sahibinin burayi satip kar etme ve broker ile calisip alicilara %5-10 ek masraf cikarmama niyeti var. Eger ABD'de yatirim niyetiniz varsa bi mesaj atar sorarsiniz, kafaniza yatiyorsa gorusmeye devam edersiniz yatmiyorsa butcem yetmiyor veya o sektoru dusunmuyorum diyip iyi ve saygili bir insanla tanismis olursunuz.
Isletmenin nasil satilacagini bilen kisileri degeri 50k olan isletmeleri 120k degerinde vatandaslarimiza kitlemeye calisirken buluyoruz, daha bu ay icinde 250k yatirim yapmis ve tum yatirimi kendisini yonlendiren broker yuzunden berbat olmus biriyle tanistim, adam pes edip Turkiye'ye donuyordu. Bu gibi agzi iyi laf yapan sozum ona broker veya danisman ile calismaktansa isletme sahibinin yapmaya calistigini son derece mantikli ve kiymetli buluyorum. Ilk agizdan ve dogrudan resmi belgelerle ispat edilebilir bilgi edinmek cidden cok zor.
-
Bu ileti silindi! -
@charon birçok başlıkta yazıyor, bazı konularda biraz sivri dilli olsa da özellikle yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür kısmından sonrasına tamamen katılıyorum. Satılacak bir ürün varsa alıcısına göre kendini filtrelemesi lazım. Araba alacağım, Benim 80K param varsa 80-100K arası filtre yaparım biraz pazarlık payı koyarım, biraz bütçeyi zorlama payı koyarım aklımda birkaç marka vardır falan.... Satıcı hiç olmazsa fiyat - eyalet - sektör belirtilmiş olsa atışmalar bu kadar olmazdı, arayan yada mesaj atanlar daha net fikirlerle irtibata geçerdi. Teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg