Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2'ye Uygun İşletmeler

İlan ve Duyuru
9 7 1.1k 10

Benzer Başlıklar

• E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    154 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Abd'den Türkiye'ye Göz Damlası Getirme

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    193 Bakış
    Emre DilekçiE
    @BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
  • Florida’da E2 Vizesi için Uygun Devren İşyeri

İlan ve Duyuru
    24
    1 Oy
    24 İleti
    898 Bakış
    A
    @charon birçok başlıkta yazıyor, bazı konularda biraz sivri dilli olsa da özellikle yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür kısmından sonrasına tamamen katılıyorum. Satılacak bir ürün varsa alıcısına göre kendini filtrelemesi lazım. Araba alacağım, Benim 80K param varsa 80-100K arası filtre yaparım biraz pazarlık payı koyarım, biraz bütçeyi zorlama payı koyarım aklımda birkaç marka vardır falan.... Satıcı hiç olmazsa fiyat - eyalet - sektör belirtilmiş olsa atışmalar bu kadar olmazdı, arayan yada mesaj atanlar daha net fikirlerle irtibata geçerdi. Teşekkürler
  • Yeni Dogum Yapan Anneye Yardimci Araniyor

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    276 Bakış
    B
    @selinr Merhaba , Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz. Sevgiler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k