Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2'ye Uygun İşletmeler

İlan ve Duyuru
9 7 1.1k 10

Benzer Başlıklar

• E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    155 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Abd'den Türkiye'ye Göz Damlası Getirme

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    193 Bakış
    Emre DilekçiE
    @BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
  • Knoxville Tennessee E-2 Vizesine Uygun Satilik Candy Kiosku

İlan ve Duyuru
    1
    3
    0 Oy
    1 İleti
    375 Bakış
    Bener Ersoy 0B
    E-2 vizesi almis ve yeni basvuruya uyumlu, her seyiyle hazir, devir aldigin gun para kazanmaya baslayacagin candy kioskum eyalet degisikligi sebebi ile satiliktir. ICINDEKILER square pos sistemi guvenlik kameralari soguk icecek satmak icin mini buzdolabi sicak ve soguk baglantili sink ( lavabo ) urun depolama alanlari etiket makinasi terazi coins ve cash kasasi kilitli ayri bir kasa Fiyati : $85.000 konumu Knoxville'in en iyi yerlesim yeri olan West Knoxville'deki West Town Mall'de https://www.simon.com/mall/west-town-mall mall'un linkini birakiyorum. Detaylar icin mail adresim : [email protected] ( Lutfen sadece ciddi alicilar yazsin ) [image: 1739849277087-image00010-resized.jpeg] [image: 1739849326424-image00009-resized.jpeg] [image: 1739849348047-image00013-resized.jpeg]
  • E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    F
    hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim fiyat: 160,000$ Ciro: 750,000$ +/- [email protected] email atabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k