Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2'ye Uygun İşletmeler

İlan ve Duyuru
9 7 1.1k 10

Benzer Başlıklar

• E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    160 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Abd'den Türkiye'ye Göz Damlası Getirme

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    198 Bakış
    Emre DilekçiE
    @BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
  • Yeni Dogum Yapan Anneye Yardimci Araniyor

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    279 Bakış
    B
    @selinr Merhaba , Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz. Sevgiler.
  • Forumun en yeni ve minik üyesi

İlan ve Duyuru
    30
    1
    9 Oy
    30 İleti
    686 Bakış
    denizci10D
    @semavi teşekkür ederim Kadir Bey. Bir Houston lı kolay yetişmiyor :face_with_tears_of_joy:
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k