Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi 221 g reddi ap sureci


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    2 İleti
    158 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Bilgi-Öndeş, içinde söyledi: K1 vizesi ile ABD'ye girdikten sonra statü değişikliği yapilabilir miyim? Merhaba 3 buçuk yıl beraberlik sonunda k1 vizem onaylandı ve ben ABD'ye geldim. Burada pek anlasamadigimizi gördük ve evlenmiyoruz, ben de Türkiye'ye dönüyorum karari verdik. Bu kadar gelmişken... K1 vizesi başka bir statüye dönebilir mi?. Nisanlım yine benimle iletişimde, onunla sorunumuz yok. Başka statü ile burada kendi başıma kalabilir miyim diye merak ediyorum. Ayrıca varsayalım döndümö, ve bir gün B1 E2 veya yine K1 vizesine başvurum oldu diyelim... bu başvurularda sorun yaşar mıyım? Sayin@Bilgi-Ondes, K1 nisanli vizesi ile girdikten sonra nisanliniz ile 90 gun icinde evlenip yesil karta basvurmaniz gerekir. K1den baska vizeye gecmek ise cok istisnai durumlarda mumkun olabilmektedir ornegin Temporary Protected Status gibi. https://www.uscis.gov/humanitarian/temporary-protected-status Yoksa genelde K1 ile geldi iseniz ve nisanliniz ile evlenmiyor iseniz, en dogrusu ulkenize donup sonra yeni vize turune basvurup ABDye tekrar oyle gelmektir.
  • CR-1 vizesi USCIS I-130 sponsorlugu reddi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    277 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @thebelljar, içinde söyledi: CR-1 vizesi USCIS I-130 sponsorlugu reddi Cevabınız için teşekkür ederim. Avukatımızın bu yasayı bilmemesi ve bizi yanlış yönlendirmesi üzerine nasıl bir adım atabiliriz? Kendisi durumu kabul etmiyor, görüştüğümüz Malpractice avukatı ise kendisinin barodan arkadaşı çıktı ve kendisine haber verdi. Göçmenlik dosyamız hakkında eşime iletişim bilgilerinizi ilettim ve sizinle konuyu görüşmeyi umut ediyoruz. Sayin@@thebelljar, yine de malpractice talebinde bulunabilirsiniz ozellikle bu durumdan dolayi ciddi bir magduriyetiniz var ise ( ornegin bu sorulari sormus iseniz ve avukatiniz size dogru bilgi vermeyip basvuruyu yapti ise). Sonucta malpractice icin basvurdugunuz avukati siz seciyorsunuz. Birden fazla avukatla gorusup kim size guven verdi ise onunla sikayet talebinde bulunabilirsiniz. Avukatlar da zaten calismak icin malpractice sigortasi aliyorlar. Yani avukatiniz da bu malpractice surecinde kendisini savunacaktir. Basvurunuzu red almadan geri cekebilirsiniz. Dosyanizi inceletip waiver alip alamayacaginiza bakabilirsiniz ve durumu toparlamak icin yeterli sureniz olup olmadigini degerlendirebilirsiniz. Esiniz dilerse bizimle temasa gecip konu ile ilgili danismanlik gorusmesi alabilir.
  • L1 vizesi ile ilgili

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    282 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @laleacar, içinde söyledi: L1 vizesi ile ilgili Merhaba 2019 nisan ayından itibaren babamın şirketinde dış ticaret müdürü olarak çalışmaktayım. Kardeşim de ithalat ihracat uzmanı olarak benimle çalışıyor. Şirket babam (%40) ve ortağı (%60) üzerine. Şimdi Amerika'da bu şirkete bir şube açsa babam ve ortağı; kendisi L1A vizesine mi başvurarak bunu yapmalı? Şirkete şube açtıktan sonra ben ve kardeşim içinde L1A vizesi başvurusunda bulunabilir mi? (Aile olduğumuz için bir sorun teşkil eder mi bu?) Ve son olarak işletme sahibi babam olsa da yine de Greencard sürecine gidebilir mi bu başvurularımız? Şimdiden ilginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sayın@laleacar; L1 A vizesi mevcut bir şirketin ofisini açmak için kullanılır. Şube açıldıktan sonra da L1 vizesine başvurulabilir. Aile olmak sorun teşkil etmez ancak şirketin sadece aile bireylerini geçindiriyor olması sorun teşkil eder. Yani başkalarına da iş yaratması gerekir. İşletme sahibi babanız da olsa yeşil kart süreci işleyebilir. L1 vizeleri ile ilgili yakın zamanda değişiklikler olabilir. Süreci kolaylaştırmak için USCIS şu anda çalısmalarda bulunmaktadır.
  • j-1 stimulus// k1 vize süreci

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    2 Oy
    2 İleti
    139 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @bubblegum, içinde söyledi: j-1 stimulus// k1 vize süreci Merhaba, J1 vizesi ile 2019da Amerika'ya geldim. Sonrasında şuan K1 vize sürecinde olduğumuz nişanlımla tanıştım ve B-2 adjustment of status'e başvurarak 2020 ye kadar Amerikada kaldım. Şuan Türkiyedeyim ve K1 vize mulakatı bekliyorum. Amerikadaki süreçte bir arkadaşımın tavsiyesiyle J1 vergi iadelerim için TurboTax kullandım. Sonrasında 3 stimulus check de hesabıma yattı. 3.sü IRS tarafından geri çekildi ve bu olay neticesinde vergi iademde yanlış beyanda bulunduğumu bu stimulus checkler için hakkım olmadığını öğrendim. K1 için bir yıldan uzun süredir bekliyoruz ve vizenin akıbeti için çok endişeliyim. Bu noktada nasıl hareket etmek en mantıklısı olur? Vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim Sayın @bubblegum, Vergi durumunuz düzeltmeniz gerekir. Özellikle federal vergi durumu kişinin iyi hal durumu ile yakından ilgilidir. Bu konuda bir caba gösterdiğinizi belgelerle göstermeniz gerekecektir. Bir vergi uzmanı ile çalışıp vergileriniz geçmişe yürürlük olarak düzelttirebilirsiniz. Bu bizim çok defa yaptığımız bir çalışma turudur. IRSe para yatırmanız gerekir ise taksite bağlamanız mümkündür. İlk taksiti yatırdığınızı göstermek iyi hali kanıtlamak için genelde yeterlidir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum