Sınırdışı edilmenin vize görüşmelerine etkisi
-
Merhabalar. Şuan Türkiyede öğrenciyim, belge eksikliğinden dolayı oturum izni alamadım. Büyük ihtimalle ülkeden çıkarken 3 ay gibi bi süre deport yiyeceğim, gelicekte her hangi bi ülkeye vize almak için başvurduğumda avrupa ve ya Amerika farketmez, bu ret yememe sebep olurmu ve ya başka bi sorun teşkil ede bilirmi? ki bildiğim kadarıyla greencardda da ds 260 formunda bununla ilgili bir soru vardı. Teşşekürler.
-
@omrrsll, içinde söyledi: Sınırdışı edilmenin vize görüşmelerine etkisi
Merhabalar. Şuan Türkiyede öğrenciyim, belge eksikliğinden dolayı oturum izni alamadım. Büyük ihtimalle ülkeden çıkarken 3 ay gibi bi süre deport yiyeceğim, gelicekte her hangi bi ülkeye vize almak için başvurduğumda avrupa ve ya Amerika farketmez, bu ret yememe sebep olurmu ve ya başka bi sorun teşkil ede bilirmi? ki bildiğim kadarıyla greencardda da ds 260 formunda bununla ilgili bir soru vardı. Teşşekürler.
Sayin @omrrsll, durumunuzu net olarak anlayamadim. Turkiyede yabanci uyruklu ogrencimisiniz? TCden mi oturum izni alamadiniz? Amerikan vizesi basvurularinda her turlu suc/cezalarinizi belirtmeniz gerekiyor. Eger suc/cezai durumunuz var ise bunlari belirtmeniz gerekecektir cunku dunyanin her yerinde olan suc/cezalarin belirtilmesi gerekmektedir.
-
Evet Türkiyede yabancı uyruklu öğrenciyim, ülkeden çıkış yaparken deport yiyeceğim yüksek ihtimalle, green card ve ya vize görüşmelerinde bu ret yememe sepep olurmu ve ya başka bir sorun teşkil edermi bunu öğrenmek istiyordum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum