Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri

Bankacılık
997 195 215.7k 189

Benzer Başlıklar

• ABD'de Türk bankalarının şubeleri

Bankacılık
    5
    0 Oy
    5 İleti
    10k Bakış
    S
    2010 gibi suriye için karışık bir yılda bile suriyede ortaklık kurmaya kalkmış banka nasıl olur da bir şube açmaz ameriakada . millet dolar kazanıyor aç da yerli milli bankaya yatırsın di mi ama :)
  • EFT ve HAVALE sistemi

Bankacılık
    4
    1 Oy
    4 İleti
    349 Bakış
    knnrnK
    @kirik Swift işlemini online yapabilirsiniz, ancak bankalar çok yüksek komisyonlar alıyorlar. Çok büyük miktarda para transferi için mantıklı olabilir. Ancak küçük miktarlar için Wise gibi bir yöntem öneririm.
  • Hesap işlem ücreti olmayan bankalar/hesaplar

Bankacılık
    3
    2 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    EdelweissE
    @crazycells Discover dan bir checking hesap acmak icin basvuruda bulundum. Ancak kimlik dogrulamasi icin state id veya ehliyet istediler. Hesabin acik kalmasi icin minimum 1 dolar tutmak yeterliymis. Amex'in yillik ucretleri inanilmaz pahali. En dogru secim Discover simdilik. Capital One in da VISA - MasterCard logolu tum yerlerde kullanilabilme gibi bir artisi var. Yurtdisinda harcama yapma amaciyla alinmayacaksa Discover almak daha mantikli sanki. :)
  • Türkiyedeki birine hesap açmak?

Bankacılık
    2
    1 Oy
    2 İleti
    678 Bakış
    The Black EagleT
    @sChAdOw ben kendime açmak için çok uğraştım ama oraya gitmeden olmuyor maalesef. Online açmak için ssn ve abd id şart. Oraya gidince açılıyomuş ssn olmadan.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k