DV2023 Sohbet Odası
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Su binalarin arasinda dolasmak...buz gibi kardeşim güneş almıyor - :) kışın kötü yazın sıcak - bahar ayları güzeldir :)
-
@serkanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Su binalarin arasinda dolasmak...buz gibi kardeşim güneş almıyor - :) kışın kötü yazın sıcak - bahar ayları güzeldir :)
Problem degil abi 20 dolara mont aldikmi isi cozeriz 😂
-
Bu ileti silindi! -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
5-10 kişi toplanıp 20-30 kişi böyle mi gitsek 40-50 kişi acaba ?
Ne kadar tutar acaba kacak götürsün bizi verelim neyse parasını
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Amerika ile alakalı takip ettiğiniz bilgilendirici youtube kanal önerileri alabilir miyim?
Green Card surecinin basindan sonuna kadar videolar çeken sureci sanki siz yasiyormussunuz gibi hissettiginiz kanali yani Evrim Tayanç'i siddetle oneriyorum.https://youtube.com/c/EvrimTayanç
Bir video yayinindan sonra aylarca boşluyorlar, tadı kaçtı amerika greencardlı youtuberlarin
-
@gariban Haklısınız fakat göçmen olmanın getirdiği zorluklar yüzünden ilgilenemiyorlar kanal ile bence. Keza eski zamanlarda insanların yanında götürebildiği paralar günümüzdekinden kat kat fazlaydı bugüne kıyasla ak kaşıkla doğmuş gibi adapte olabiliyorlardı dolayısıyla daha fazla boş zamanları oluyordu. Artık göçmen birinin günde 2-3 işte çalışması hustle değil aksine karın doyurmak için zorunluluk haline geldi.
-
@canks 5 Bin dolar yeterli diye tahmin ediyorum. Eski bir arabam var ve çıkarsa toparlayabilecegim para o kadar. Tahminim 2 ay idare eder (5bin dolar) o zamana kadar da artık ne iş olsa bulur çalışırsın. Tâbi bu senaryo çıkarsa diye düşündüğüm.
-
@Erkand Gezerken ara sokaklardan birinde takmasınlar bıçağı?
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ne kaçağı be. Green kart ile gideceğiz işte. Hatta sen benden 1,5 ay önce gideceksin 😁
-
Ne kaçağı be. Green kart ile gideceğiz işte. Hatta sen benden 1,5 ay önce gideceksin 😁
Biz perşembe akşamı cuma gecesi mum yakarız dua eder dilek dileriz 3 yaşında oğlum dua ediyor diyor ki annemin duaları olsun amerikaya gidelim kısmet belki sabinin duası tutar senin totemin de tutsun senden 1.5 ay önce gidip coffee shop açıcam
-
-
@ibrahimasar hatırlattığın iyi oldu abi ya :D sabah tek tek haber verdim de sen uyuyorsundur diye aramadım sonra da unuttum :D
-
Biz perşembe akşamı cuma gecesi mum yakarız dua eder dilek dileriz 3 yaşında oğlum dua ediyor diyor ki annemin duaları olsun amerikaya gidelim kısmet belki sabinin duası tutar senin totemin de tutsun senden 1.5 ay önce gidip coffee shop açıcam
Ne güzel 🥰
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar hatırlattığın iyi oldu abi ya :D sabah tek tek haber verdim de sen uyuyorsundur diye aramadım sonra da unuttum :D
Adımız çıktı ya bi kere.. Uyuyoruz sabahları naapalım. Zenginlik başa bela. Öğlen üzeri anca kalkıyorum. Millet Brunch (Breakfast-Lunch) yapar, ben Lunner (Lunch-Dinner) yapıyorum.
-
@ibrahimasar zengin adamın hali bir başka tabi :D
-
Başka bir ülkede kaçak olarak bulunurken GC kazanırsak o ülkenin konsolosluğu ile işlemlerimizi hallederken bir sıkıntı olur mu ?
-
@mikael mülakatı o ülkede yapmak isterseniz, oturum izninizi soruyorlar. Dosyanızı başka bir ülkeye taşımanın nedenini göstermeniz gerekiyor.
-
-
Umarım herkesin gönlünce olur. :)
-
@UmutYusuf, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@canks 5 Bin dolar yeterli diye tahmin ediyorum. Eski bir arabam var ve çıkarsa toparlayabilecegim para o kadar. Tahminim 2 ay idare eder (5bin dolar) o zamana kadar da artık ne iş olsa bulur çalışırsın. Tâbi bu senaryo çıkarsa diye düşündüğüm.
Merhaba Umut Bey. Meraktan soruyorum İngilizceniz ne seviyede?
Bende şahsen sizdeki özgüvenin yarısı yok o yüzden merak ettim.
Anlatılanlara ve tanıdıklara bakılırsa ilk gidişte üst düzey bi ingilizceniz yoksa genelde yapılan iş delivery işleri oluyor. Bunun içinde ilk başta bi araç almak gerekiyor ki, sizi sanayiye bağlamayacak (ki bağlanacak parada olmayınca arıza en büyük sorun olucak) bir araç gerekecek. Bu da şuanda görünen pazarın durumuna göre 7k$ iyi ihtimal. Daha Türkiyeden ayrılmadan uçak biletide dahil derseniz 1500$ civarı gitmiş oluyor zaten. ilk gittiğinizde kalacak yer bulana kadar 5k neredeyse bitmiş olucak. Ben sizin hesabınızı anlayamadım doğrusu.Amacım kimsenin moralini bozmak değil. Bavuru falan bitti öyle rakip eliyor durumum falanda yok. Madem böyle bi sohbet ortamı var. Birbirimize faydamız olsun kimse zorluk yaşamasın mantığıyla yazmak istedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum