DV2023 Sohbet Odası
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
i gitmedi,
Eşi istemiyorduysa ve gitmeyecektiyse niye başvurmuş ki acaba?
Benim eşim de gideriz mideriz diyor ama biraz da mıymıylanıyor. Ve siz forum sakinleri, o gün gelipte eşim ben gelmek istemiyorum derse eşim ile GC arasındaki seçin hakkımı hangisinden yana kullanacağımı tahmin ediyorsunuzdur :D :D:D
Yenge foruma üye değil di mi? Mesajını görmesin yoksa GC sonuçlarının açıklandığı günü görememe ihtimalin var. :)
Abi eniste olacak o sanirim.
Ben @gariban i kadin olarak hatirliyorum. 😂Gariban a değil @Hopasej e cevap verdim. Olm ya takip et ya dikkat et, bi de seni mi topluycaz burda :)
kim kime yazdı kim kadın kim erkek ben ne oldum peeh karıştı
-
@ibrahimasar Hahah yok dostum değil :)
Kendisi hala nasıl olsa çıkmaz, çıksa da gider miyiz acaba falan bi karışık. Adam gittigidiyor daha hala işin ciddiyetini anlayamadı :D
-
5-10 kişi toplanıp 20-30 kişi böyle mi gitsek 40-50 kişi acaba ?
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Amerika ile alakalı takip ettiğiniz bilgilendirici youtube kanal önerileri alabilir miyim?
Green Card surecinin basindan sonuna kadar videolar çeken sureci sanki siz yasiyormussunuz gibi hissettiginiz kanali yani Evrim Tayanç'i siddetle oneriyorum.https://youtube.com/c/EvrimTayanç
-
@Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
i gitmedi,
Eşi istemiyorduysa ve gitmeyecektiyse niye başvurmuş ki acaba?
Benim eşim de gideriz mideriz diyor ama biraz da mıymıylanıyor. Ve siz forum sakinleri, o gün gelipte eşim ben gelmek istemiyorum derse eşim ile GC arasındaki seçin hakkımı hangisinden yana kullanacağımı tahmin ediyorsunuzdur :D :D:D
"Bugün bir soru sorsalar, ki sordular da yani o soruyu: eşini mi bırakırsın green cardını mı bırakrısın diye ben eşimi bırakmayı tercih ederim"
-
@Erkand türk youtuber tavsiyeleri başlığında var zaten 2022 talihlisi olarak kardeşi de buradaydı
-
@efe-kansaslıoğlu Aslında soruya yanıt vermesine gerek yokmuş çünkü baktığın zaman adamın hali konuşması falan yürüyen Adana Demirspor zaten :)
-
@ayvalik10 Hey maşallah şansa bak kimisi tüm ailesiyle 20 sene başvurur çıkmaz kimisinin ailesine 3 senede 2 kere çıkar
-
ben geldim :D
-
-
@Ping-PONG ilk haftayı bitirdim iyiyim hoşum :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Güzel güzel.
İş deneyimi önemli önünü açması açısından. Yaş daha fazla ilerlemeden sonuç elde etmen güzel oldu. Hayırlı olsun kardeşim. -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hayırlı olsun. Nerdesin şu an?
-
Selamın aleyküm herkese ben green carda başvurdum onay numaramı yaziyom sürekli 16 haneli numara yazın diyo sayıyorum numrayi 16 hane ama hep hata veriyor bilgisi olan varsa bi yardımcı olurmu bana
-
@BEDİRHAN-FERMANOGLU, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamın aleyküm herkese ben green carda başvurdum onay numaramı yaziyom sürekli 16 haneli numara yazın diyo sayıyorum numrayi 16 hane ama hep hata veriyor bilgisi olan varsa bi yardımcı olurmu bana
Geçen senenin sonuçlarına bakmaya çalışıyorsun.
Bu senenin sonuçları açıklandığında (8 Mayıs 2022) elindeki numarayla kontrol sağlayabileceksin. -
@crazycells
Bir konu da size danışmak istiyorum. Bunu sorabileceğim çokta uygun olan bir başlık bulamadım. Bu yüzden sohbet odasında sormaya karar verdim.Kanada vatandaşlarının NAFTA kapsamında yıllık yenilenebilen ve sahip olmak için sadece başvurmanın yeterli olduğu, ABD’ de çalışma hakkı veren Nonimmigrariton work permit in varlığına eminim. Bir job offer göstermeniz yeterli. Şirket adına herhangi bir ekstra işleme ihtiyaç olmadığından bir iş teklifi alıp vizenize başvurup direkt olarak work permit iniz ile ABD’ de çalışmaya başlayabiliyorsunuz.
Sormak istediğim ise; Çok fazla kişiden Kanada vatandaşları için greencard sahibi olmanın önünün çok açık olduğunu ve gayet basit süreçlerden geçerek elde edilebildiğini duydum.
Bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?
-
@Ping-PONG teşekkürler efendim
-
@Ping-PONG teşekkürler efendim
Ne demek efendim. Cokta aciklama yapmadan cevapladigimi fark ettim ama isinizi gorduyse ne mutlu. 🙃
-
@denizci10 Kırıkkale deyim abi
-
Keske o kadar hizli olsa Mayisin 8ini bekle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum