Green card pasaport değişikliği
-
Merhaba ben green card a başvurdum başvurduğum zamanda kullandığım pasaportum geçerli idi ve kullanım süresi gayet uygun bi şekildeydi. Başvurduktan sonra ben pasaportumu 10 yıllık yapmaya karar verdim ve yeni pasaport çıkarttırdım başvururken kullandığım pasaport numaram farklı şuan yeni pasaport numaram farklı bu negatif bi etki yapar mı şansımı kaybeder miyim? Bir şey yapmam gerekir mi? Açıklanmasına 1 ay kaldı kuranın
-
Bu ileti silindi! -
@hamza-can bilmediğiniz bir konu hakkında bu kadar kesinmiş gibi yazmayın. Sizi ciddiye alıpta küstürmeye hakkınız yok yeni geldin bence önce öğren sonra yorum yaz kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok
-
@Tugce-Mayaturk yalnız değilsin senin gibi binlerce insan var. SAKIN MORALİNİ BOZMA kazandın mülakata giderken eski pasaport ile birlikte yeni pasaportu beraber götüreceksin. Sakın bu kadar basit bir şey için kendini yıpratma çoğu insan 6 aylık pasaportu var çıkarsa 10 yıllık uzatacağız. Bu arada DS260 kazandıktan sonra dolduracağın form için de yeni pasaportun resmini göndereceksin.
-
Başvuru esnasında geçerli bir pasaport yeterli diye biliyorum. @ayvalik10’un da dediği gibi kazanmanız durumunda DS260 formunda en güncel bilgilerinizi vereceksiniz zaten. Sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederimm :) içimi rahatlattınız. Hayırlısı olsun herkes için.
-
@Edelweiss teşekkür ederim cevabınız için :)
-
@Tugce-Mayaturk 2018 - 2019 - 2020 mülakata deneyimleri başlığında senle aynı durumda olan o kadar çok yazı var
-
@hamza-can Bu bolumde sorulan sorular Muslu Hukuk Burosu avukatlarinin cevaplamasi icin. Lutfen bu bolumdeki sorulara siz cevap vermeyin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız
-
@Tugce-Mayaturk Claudia Hanim ve Yusuf Bey de cevap vereceklerdir; ama onlar cevap verene kadar yanlis bilgi konuda kalmasin diye yazayim...
Kisiler pasaport degisikligi yapabilir, sorun olmaz tabii ki. Ne sansi ne de vize almayi etkilemez. Fakat konsolosluk cekilise basvuru sirasinda bilgilerini verdigi pasaportu gormek isteyebilir, bilginize. O nedenle bu kisiler eski pasaportlari da saklamali.
-
@ayvalik10 pasaport seri numarası degişir sayın ayvalik. bu bir sorun olabilir.
-
@hamza-can, içinde söyledi: Green card pasaport değişikliği
@ayvalik10 pasaport seri numarası degişir sayın ayvalik. bu bir sorun olabilir.
Seri numarasi degisebilir, bu bir sorun degil. Onemli olan pasaportun size ait olmasi ve basvuru sirasinda gecerli olmasi.
-
@crazycells teşekkurler bilgilendirme icin.
-
@Tugce-Mayaturk, içinde söyledi: Green card pasaport değişikliği
Merhaba ben green card a başvurdum başvurduğum zamanda kullandığım pasaportum geçerli idi ve kullanım süresi gayet uygun bi şekildeydi. Başvurduktan sonra ben pasaportumu 10 yıllık yapmaya karar verdim ve yeni pasaport çıkarttırdım başvururken kullandığım pasaport numaram farklı şuan yeni pasaport numaram farklı bu negatif bi etki yapar mı şansımı kaybeder miyim? Bir şey yapmam gerekir mi? Açıklanmasına 1 ay kaldı kuranın
Sayın @Tugce-Mayaturk,
2019 yılından itibaren yeşil kart lotaryasına başvurmak için kişinin pasaportunun olması zorunluluğu gelmiştir. Ayrıca yeşil kart lotarya başvurusunda pasaport numarası, hangi ülkenin pasaportu olduğu ve pasaportun sona eriş tarihini belirtmek zorunludur. 2019 yılından önce yeşil kart lotaryasına başvurunca böyle bir zorunluluk yoktu. 2019 yılından sonraki yeşil kart başvurularında pasaport numarası belirtmek zorunda olduğunuz için eski pasaportunuzu mutlaka bulundurmanızı ve yanınızda götürmenizi tavsiye ederim. Pasaportunuzun sona ereceğini zaten bildirdiğiniz için yeni pasaportunuz olacağını kabul edeceklerdir. Ancak eski pasaportu görmek isteyeceklerdir.
Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum