Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.


  • Merhabalar

    KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler.


  • @berantopcu, içinde söyledi: Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

    Merhabalar

    KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler.

    Sayın@berantopcu; pasaport değişikliğini bir dönemde bildirmeniz gerekecektir. İki pasaportu da işlemler sırasınca beraberinizde bulundurmanız gerekecektir. Zamanı gelince konsoloslukla temasa geçebilirsiniz.

  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

  • CR1 vizesi başvurusu ve eş pasaport bilgileri

    Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    130 Bakış
    E
    @Can-Sansar biz başvuru yapmadan önce herhangi bir sorun çıkmaması adına yeni soyadım ile pasaportumu yenilemiştim.
  • Deport edildikten sonra itiraz hakkım var mı?

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    6
    0 Oy
    6 İleti
    784 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ierdem61, içinde söyledi: Deport edildikten sonra itiraz hakkım var mı? Herkese selamlar . Amerikaya 2. gidişimde maalesef deport edildim. 5 Kasımda gittim. 1 gün sonra döndüm. Deport nedenim ilk gittiğim yıl çalışmım olmam. Telefon kontrolü sonrası resimleri gördüler. 5 yıl yasağım var. Bu gidişimde yanımda 2 bin dolar nakit kartımda da 10 bin dolar vardı. Alışverip yapıp dönecektim fakat böyle bir durum yaşadım. Birşeyler yapabilme durumum var mı ? Waiver e yazıp deport kaldırma telebinde bulunuabılıyormusuz gibi şeyler okudum ama net birşeyler bulamadım. Bilgi verirseniz sevinirim . İyi günler. Sayin@ierdem61, oncelikle karari tekrar acma ve iptal (motion to reopoen/reconsider and rescind) yapma hakkiniz vardir. Bu cok cabuk (karardan BIR AY icinde) yapilmasi gereken bir davadir. Eke bakiniz https://www.uscis.gov/forms/all-forms/questions-and-answers-appeals-and-motions. Bu konuda basarili olabilmeniz icin bunu bir avukatla yapmaniz gerekir. Bundan sonra waiver durumu ile ilgilenebilirsiniz. Sizin durumunuzda waiveri konsolosluktan yapmaniz gerekecektir. Motion to reopen and reconsider and rescinde de basarili oldugumuz vakalar olmustur. Genelde bu davalarin cogu red ile sonuclanir, cunku karari veren merciye basvuru yapilmakta olup mutlaka kuvvetli delillerle itiraz etmeniz gerekir. Degerlendirmemizi yaptigmizda size basari sansini iletiyoruz. Ona gore davayi acip acmamaya karar veriyorsunuz.
  • B1/B2 Vizesi Soyadı Değişikliği

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    249 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @denizergün Konsolosluk ve elçilik uygulamaları COVID 19 kapsamında değiştiği için en son durumu ve posta ile uzatım yapıp yapmayacağınızı onlarla kontrol ediniz. Eski pasaportunuzla beraber evlilik cüzdanınızı kullanabilmeniz gerekir. Oğlunuz içinde ayrı pasaport ve vize almanız daha iyi olur çünkü sizin adınız da değişti.
  • Başvurudan sonra yeni bir çocuğum oldu.

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    182 Bakış
    RhonsterR
    @Cihangir-Namlı forumda zaten cevabı olan soruları buraya soramazsınız lütfen sorularınızı aşağıdaki başlıklardan birinde sorun. https://yesilkartforum.com/forum/topic/3430/dv2022-bekleme-odası/6326 https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır/1055 Muslu hukuk bürosuna sorunuz varsa da bu başlığı inceleyip ona göre sormanız gerek https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız?_=1608972427222
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum