Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Extension Financial Resources Evidence

• Merhaba,

E2 statü değişikliğine başvuruyorum. Eşim ve çocuğum için B1/B2 extension talep ettik. Mektup göndererek B2 Financial Resources talep ettiler.
    USCIS'ten gelen mektup:
    USCIS'ten gelen mektup

son 3 aylık banka ekstresi istemiş, eşimin ABD'deki banka hesabını gönderirsek turist statüsüyle çelişeceğini düşünüyorum.

Soru 1: ABD banka hesabı göndermem de bir sorun var mı? Yoksa türk banka hesabı mı göndermeliyim?
    Soru 2: 6 aylık uzatma için hesapta ne kadar para görünüyor olmalıdır.
    Soru 3: Nakit varlık da yazıyor listede. Sadece nakit var diye nasıl beyan edebiliriz?

Teşekkürler

• @saladino, içinde söyledi: B1/B2 Extension Financial Resources Evidence

Merhaba,

E2 statü değişikliğine başvuruyorum. Eşim ve çocuğum için B1/B2 extension talep ettik. Mektup göndererek B2 Financial Resources talep ettiler.
    USCIS'ten gelen mektup:
    USCIS'ten gelen mektup

son 3 aylık banka ekstresi istemiş, eşimin ABD'deki banka hesabını gönderirsek turist statüsüyle çelişeceğini düşünüyorum.

Soru 1: ABD banka hesabı göndermem de bir sorun var mı? Yoksa türk banka hesabı mı göndermeliyim?
    Soru 2: 6 aylık uzatma için hesapta ne kadar para görünüyor olmalıdır.
    Soru 3: Nakit varlık da yazıyor listede. Sadece nakit var diye nasıl beyan edebiliriz?

Teşekkürler

Sayin@saladino, mektubunuzu goremedim, ancak sorulariniz tamamen size ozel durum oldugu icin cevaplayamiyorum. Bunun icin danismanlik hizmeti almak gerekmektedir.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    5 İleti
    324 Bakış
    ufuk_saU
    @Claudia-J-Muslu Claudia Hanim detayli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. USCIS karar aciklamadan US'den cikis yaptim simdi Turkiye'de interview tarihini bekliyorum. Uzatma talebine dair belgeler yanimda, konsoloslukta sorulmasi durumunda kendilerine gosterecegim.
  • F1 vizesi amerikada b2 vizesine sahip biriyle evlenmek

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    362 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @corneo37, içinde söyledi: F1 vizesi amerikada b2 vizesine sahip biriyle evlenmek Merhabalar arkadaşlar. Kız arkadasımla benım 10 yıllık turıst vızelerımız var. Ben suan bir okuldan kabul aldım onun için f1 vizesi alıcam. Kız arkadasımla birlikte gitmek istiyorum onun turist vizesi oldugu ıcın amerıkaya girdikten sonra Amerikada evlensek onun için sıkıntı olur mu ? veya Amerikada evlendıgımız ıcın onun vizeside f2 olabılırmı ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? çok teşekkürler. Sayın @corneo37 , Evli olunca eşlerin birinin vizesinden diğeri de faydalanabilir. Evlenmeden önce bu mümkün değildir. Evlenme niyeti ile gittiğinizi federal yetkililer (gümrük yetkilileri gibi) bilirse ki girişte bu gibi konuları sorguluyorlar, girişte problem yasayabilirsiniz. Girişte yalan söylemek ise hiç tavsiye edilen bir durum değildir. Eğer evlilik konusunda emin olmayıp daha bir sure bekleyecekseniz ve daha sonra ABD’de buna emin olursanız (girişten belli bir sure sonra) durum farklıdır. Ancak evlilik niyeti ile bile bile ABD’ye girmek ve turist vizesinde olmak eldeki vize ile çelişen bir durum yaratacağı için hayli problemler yaratabilir. Teşekkürler.
  • B1 'den E2 vizesine gecis sureci hk.

8
    1 Oy
    8 İleti
    385 Bakış
    H
    @Claudia-J-Muslu cok tesekkur ederim .ne demek cok haklisiniz
  • Nunc pro tunc basvurusu B2'dan F1'a gecis

2
    1 Oy
    2 İleti
    218 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @kirik, içinde söyledi: Nunc pro tunc basvurusu B2'dan F1'a gecis Merhabalar 2018 yilinda B2'dan F1'a gecis icin 8 gunluk gap sorunundan dolayi red cevabi aldim. Uzerine appeal ve motion basvurularindan sonra aradaki GAP boslugunu doldurmak icin "Nunc pro Tunc'' basvurusu yaptim yaklasik bir ay once. Bu konuyla ilgili sorum sudur: Ortalama bu basvuru icin belirlenen sure nedir? En gec ortalama ne kadar sure sonra onlardan geri cevap alabilirim? Tesekkurler Sayın @kirik, Nunc pro tunc başvurusu takdire bağlı olarak verilir. Bu nedenle sonucu gayet risklidir. Ne kadar surede sonuçlanacağını bilmek mümkün değildir. Ancak red gelmesi durumunda ABD’de hukuka aykırı kalış suresinde iseniz ve bu sure 180 günü geçecek ise ABD’ye yıllar boyunca giriş yasaklısı olabilirsiniz. Reddin sonuçları göçmenlik sureciniz için çok ciddi sonuçlar doğuracaktır. Nunc pro tunc başvurulacak son yöntemlerden biridir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k