DV2025 Sohbet Odası
-
@EasternStar EB5 vizesi E2den baya farklı yani ne eyaletin pahalılığıyla alakasından çok yatırımı yapabileceğiniz işletmenin işsizlik oranıyla alakalı.çünkü sizin istihdam yaratımına destek olmanız istenmiş oluyor bu vize türünde. İki seçenek var şu anki güncel en düşük yatırım oranı 1,050,000$, eğer targeted employment area içindeyse bölge oradada 800,000$ olması gerekiyor minimum investment noktası yani daha ucuza olmuyor maalesef
-
kapsül uzay istasyonuna bağlanacak onun canlı yayını var. Müsait olan izlesin.
-
@ayvalik10 çok teşekkürler gerçekten önemli
-
kapsül kenetlendi ancak kapakların açılması yaklaşık 1 saati bulacağı için seyredilmesi can sıkıcı olabilir. Ancak kenetli iken bir güneşin doğuşu vardı. İnanılmaz bir güzellikte idi. Yayını açınca -26 dakikaya basıp seyredin
-
@ayvalik10 Adamlar internette okudum 24 saatte 16 gün batımı ve 16 gün doğumu görüyorlarmış :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici saatte hızları 27.000 km olduğu için dünya etrafında 16 defa tur atıyorlar
-
şimdi astronotlar giriş yapacaklar. Müsait olan varsa seyretsin
-
@Ping-PONG bu site icin bir durum mu vize formu ile ilgisi var mi
-
@Mine-İpek birinin size bir konuda yardımcı olması veya durumunuzla ilgili yorum yapması gerekirse, durumuzu görmesi için gerekli imza, site için bir durum.
-
@Emre-Kurtulmuş Benim bahsettiğim paralar e-2 içindi hocam.
-
Amerikaya gitmeden ev satın almak isteyenler için bugün video ekledim buraya da koyayım incelersiniz.
-
@ayvalik10 e hani bu eylül öztürk tr deki 1 araba parasına ordan ev aldım dıodu 🤣 birde mesela bu şekilde ev alıcaksın ama güven olayı nasıl olur acaba ?
-
@siraysessiz Alınabilir, 2020'den önce daha da uyguna alınıyormuş, güven olayıyla ilgili de bu işi yürüten emlak ofisleri var, onlar daha net bilgiler verebilirler.
-
@siraysessiz eylül o evleri yeni almamıştır eylül doğum için amerikaya gitmişti belki ozaman almıştır bilemeyiz. 4 yıl oldu
-
@EasternStar greencarda ulaşacak bir yöntem olduğu için EB5ten bahsediyosunuz sizde sanmıştım. E2 için değişir tabii durum ama sonucu gcye ulaşmaz
-
@siraysessiz Bendede araba var benim araba parasına alabilirmiyim 😂
-
İyi geceler arkadaşlar. Uykular haram forumda dolaşıyorum.
-
@Onurfidan Arabaya göre değişir :)
-
iyi geceler, 2 haneli gün saymalara son 4,5 gün :bell:
50'den sonra zaten eyalet saymaya başlayacağım :D
-
@Onurfidan valla ben kafamda hesap yaptım ama cıks alamıorum 🙈
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum