DV2025 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici Bu tamamen size bağlı bir şey ama, ben olsam risk alır ve en kısa sürede Amerika Turist vizesine başvururum. "Teknik olarak başvurmaya ters bir durum yok ise" Bildiğim kadarıyla Amerika vize başvurularında en son 12-14 ay sonlarına randevu veriyordu. Bu konu özelinde tecrübeli insanlar yorum yaparsa süper olur yada Turist Vizesi başlığına bir bakmanızı öneririm. Ben sohbet kanalında genel olarak yazmıyordum umarım bilgi kirliliği yaratmam yada size yanlış bilgi vermem. Öncelikle GC'ye neden başvuruyorsunuz. "Amerika'da yaşamaya karar verdiğiniz için." Peki Amerika'yı gördünüz mü? "Hayır" dolayısıyla Amerika'yı turist olarak görmeyi istemek çok normal ,gezmek, tecrübe etmek bence en doğal yol diye düşünüyorum. Dolayısıyla GC ve Turist Vizesinin ayrı kulvarlar olduğunu düşünüyorum. Bir parantez açayım. GC çıktı diyelim ve Numaranızda yüksek, tamam o zaman zaten DS-260 doldurduğunuz için DS-160 doldurmak saçma olur ancak daha henüz çekilişi yapılmamış bir şey yüzünden yaklaşık 4 ay kaybeceksiniz. (Toplam süre içerisinde 16 ay demek) Peki diyelim ki sizin yönteminiz ile gittik ve 10 Mayıs 2024 tarihinde başvuru yaptınız. Peki Amerika 1 yıl sonraya randevu verdi ancak ne yaptıysanız yapın randevuyuda öne çekemediniz. (Öne çekiliyor bu arada bunda problem yok.) O zaman 2025 yılının Mayıs ayında GC çıktı diyelim. (Canı gönülden 2024 Mayıs ayında çıkmasını diliyorum.) eeee o zaman yine GC ile Turist başvuruları bir şekilde denk gelmeyecek mi? (Çünkü muhtemelen Mayıs'dan sonraya randevu almış olacaksınız.) Umarım ne demek istediğimi anlatıyorumdur. Yada insanlık hali hatalı bir yorum yapıyorsam, başka bir değerli arkadaşımız beni düzeltir. Özetle ben olsam en kısa sürede Turist vizesine başvururum. (En kötü 185 Dolarınız yanacak. Dosya taşımayı düşünen, AOS yapmayı düşünecek kadar geniş perspektiften bakan ve Amerika'yı isteyen birisi için önemli değil diye düşünüyorum. Bu arada sizi taktir de ediyorum.) Allah nasip ederse 10 yıllık vizemi cebime koyarım. Hatta GC'yi beklemeden düzgün bir tatil planı yapar Amerika'yı tatil amaçlıda olsa tecrübe ederim.
Not: Sonradan yazılan iletileri okumadan bu iletiyi yazdım. Tekrar edilmiş bir husus var ise şimdiden affola.
Saygılarımla.. -
@Emre-Kurtulmuş Muhakkak daha uyguna yapılabilen yerler vardır; ama neticede bir konaklama işletmesi kuracağımız için sıklıkla farklı insanlar tarafından ziyaret edilebilen bir bölge olması lazım. Güney floridada ev fiyatları Kaliforniya gibi yüksek olduğundan haliyle toplam tutar da yüksek oluyor.
-
küçük çocukları olanlar muhakkak bu videoyu seyretsinler
-
@ayvalik10 bence herkes izlemeli. Hepimiz potansiyel anne baba adayıyız. Çok faydalı olmuş.
-
@EasternStar EB5 vizesi E2den baya farklı yani ne eyaletin pahalılığıyla alakasından çok yatırımı yapabileceğiniz işletmenin işsizlik oranıyla alakalı.çünkü sizin istihdam yaratımına destek olmanız istenmiş oluyor bu vize türünde. İki seçenek var şu anki güncel en düşük yatırım oranı 1,050,000$, eğer targeted employment area içindeyse bölge oradada 800,000$ olması gerekiyor minimum investment noktası yani daha ucuza olmuyor maalesef
-
kapsül uzay istasyonuna bağlanacak onun canlı yayını var. Müsait olan izlesin.
-
@ayvalik10 çok teşekkürler gerçekten önemli
-
kapsül kenetlendi ancak kapakların açılması yaklaşık 1 saati bulacağı için seyredilmesi can sıkıcı olabilir. Ancak kenetli iken bir güneşin doğuşu vardı. İnanılmaz bir güzellikte idi. Yayını açınca -26 dakikaya basıp seyredin
-
@ayvalik10 Adamlar internette okudum 24 saatte 16 gün batımı ve 16 gün doğumu görüyorlarmış :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici saatte hızları 27.000 km olduğu için dünya etrafında 16 defa tur atıyorlar
-
şimdi astronotlar giriş yapacaklar. Müsait olan varsa seyretsin
-
@Ping-PONG bu site icin bir durum mu vize formu ile ilgisi var mi
-
@Mine-İpek birinin size bir konuda yardımcı olması veya durumunuzla ilgili yorum yapması gerekirse, durumuzu görmesi için gerekli imza, site için bir durum.
-
@Emre-Kurtulmuş Benim bahsettiğim paralar e-2 içindi hocam.
-
Amerikaya gitmeden ev satın almak isteyenler için bugün video ekledim buraya da koyayım incelersiniz.
-
@ayvalik10 e hani bu eylül öztürk tr deki 1 araba parasına ordan ev aldım dıodu 🤣 birde mesela bu şekilde ev alıcaksın ama güven olayı nasıl olur acaba ?
-
@siraysessiz Alınabilir, 2020'den önce daha da uyguna alınıyormuş, güven olayıyla ilgili de bu işi yürüten emlak ofisleri var, onlar daha net bilgiler verebilirler.
-
@siraysessiz eylül o evleri yeni almamıştır eylül doğum için amerikaya gitmişti belki ozaman almıştır bilemeyiz. 4 yıl oldu
-
@EasternStar greencarda ulaşacak bir yöntem olduğu için EB5ten bahsediyosunuz sizde sanmıştım. E2 için değişir tabii durum ama sonucu gcye ulaşmaz
-
@siraysessiz Bendede araba var benim araba parasına alabilirmiyim 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum