(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@selamibasaran Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. ABD de kimse yok tanıdık yani torunların hepsi burda ve annem burda torun bakıyor. Planımız şu yönde ben ve eşimin vizesi var annem ve babamda damadım ve kızımla birlikte bizde ABDye seyahat etmek istiyoruz onların vizeleri var diyecekler. Hatta pasaportlarımızı da vericem görüşmede sunsunlar diye görevliye. Ama daha önce yurtdışı seyahati yapmamaları (Arabistan dışında) olumsuz etki bırakır mı ?
Yani annem ve babamın bizimle seyahate gelmelerini anormal karşılarlar mı ? -
@Şemre ingilizce diline hakim olmadığımız için bizi onlar gezdirecek diyebilirler. Genellikle yaş itibariyle yaşı 50 üzeri olanlara vize veriyorlar ama hiç belli olmuyor. Gideceğiniz vizesiz ülkelerde çok artı etkisi olmuyor Abd vizesinde. Şengen multi ve bir kaç ülke giriş çıkış olsa (Almanya,Hollanda v.s) onun olumlu etkisi oluyor.Ama karadağ saraybosna v.s bu tür vizesiz yerler çok etki etmiyor.
-
@selamibasaran Tamamdır. Teşekkür ederim.
-
@selamibasaran Teşekkür ederim desteğinizi için
-
Doğum yeri ilçe yazanlar DS-160 doldururken ilçeyi mi ili mi yazması gerekiyor?
-
@Ferhat-ŞENER pasaporta doğum yeri ne yazıyorsa onu girmelisiniz. İlçe yazıyorsa ilçeyi , il yazıyorsa ili girmeniz gerekiyor.
-
Merhabalar bugün anne ve babam turist vizesi onayı aldılar.Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏
-
@baharaziz tebrikler, vizeleri hayırlı olsun.
-
Turist vizesi aldıktan sonra ne kadar süre içinde ABD'ye giriş yapmak gerekiyor?
-
@fmaltun kısa cevap vermem gerekirse, süresi dolmadan önce giriş yapmanız lazım. size kalmış tamamen. Bu göçmen olmayan vize türü olduğu için sağlık raporu veya zaman aşımı yok. DS-160 formunda belirtmiş olduğunuz plana uyma zorunluluğunuz da yok. Vizeniz geçerli olduğu sürece ne zaman isterseniz o zaman giriş yapabilirsiniz.
-
@tufank Teşekkür ederim bilgi için.
-
Merhaba,
öncelikle , Uzun zaman sonra foruma girip bir şeyler araştırmak,sormak yazmak gerçekten beni çok duygulandırdı.Talihli talihsizler bunu çok iyi bilir :) (2021 GC mağduru)
Konuya gelecek olursak,
Nişanlım için turist vizesi başvurusunda bulunduk.
Ödememiz , randevumuz vs. hepsi tamam.
Fakat yeni fark ettim. Ais.usa sitedeki kayıtlı olan isim de soy isimin son harfi hatalı gösteriyor. Siteyi incelediğimde bu sitedeki isim kaydını değiştirme seçeneği bulamadım. Örn. Uysal olması gereken soyisim Uysak olarak siteye kayıt olmuş. Mail adresi şifre filan hepsi ok. Diğer tüm belgelerde tüm bilgiler doğru. Ds160 vs.Bu bizim randevumuzda yada pasaport tesliminde problem olur mu ? Ya da bunu değiştirmenin bir yolu var mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler. -
En kısa zamanda Almanya’yı ve civarını gezip gezip Amerika’dan turist vizesini kenara koymam gerek
-
@JesusLord B1/B2 vize başvurunuz öncesi İngiltere veya İsrail vizesi alarak, bu ülkelere yapacağınız seyahatler olası B1/B2 vizesi başvurunuz için iyi bir referans olacaktır 👍
-
merhaba, mülakat deneyimleri başlığında yazılanların tamamını okuduk. şöyle bir kanı oluştu kafamızda ‘abd’de tanıdığınız var mı?’ sorusuna evet diyenlerin büyük bir çoğunluğu red alıyor. biz de görüşmeyeceğiz ama doğruyu söyledik ds160 fromunda. yanlış mı yaptık acaba? tanıdık varsa şansımız çok mu düşüyor?
-
@bulut yakınlık dereceniz ve ABD içerisindeki statüleri ile ilgili bu konu. uzak bir tanıdığınız, arkadaşınızı belirtmek zorunda değilsiniz eğer ziyareti bu kişilere yapmıyorsanız.
-
@tufank eşimin teyzesi abd vatandaşı benim de kuzenim green card çekilişi kazanarak gittiler önceden. seyahatimizde onlarla görüşmek gibi bir planımız yok ama yalan beyan olmasın diye formda belirttik.
deneyimleri okuyunca diyaloglar tanıdığınız var mı sorusundan sonra olumsuz yönde değişiyor genelde. bu da baya kafamıza takıldı.
-
@ATS16, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@JesusLord B1/B2 vize başvurunuz öncesi İngiltere veya İsrail vizesi alarak, bu ülkelere yapacağınız seyahatler olası B1/B2 vizesi başvurunuz için iyi bir referans olacaktır 👍
Merhaba sadece Schengen ülkelerine gezmek yeterli diyorlar İsrail’i hiç duymamıştım, açıkçası sadece ABD için gideceğim
-
@bulut eğer yasal statüde orada bulunuyorlarsa yakın akrabaları formda belirtmeniz bir sakınca yaratmaz.
-
@tufank teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum