Konkordato, çek cezası ve göçmen vizeye etkileri
-
Merhaba benim şirketlerim konkordato ya girmişti. Konkordato sırasında çekten dolayı ceza aldım. Bunları ödediğimde ceza kalkıyor.bunları ödeyeceğim. Bunu Ds260 yazdım ama acaba yanlış mı yaptım. Eğer yanlışsa düzeltme imkanı var mı? Bundan dolayı elerler mi?
-
Merhabalar RE entry permit biyometrik randevusu kaç ayda alabilirim şuanda 3 ay yeterli olurmu birde randevudan sonra mi RE entry permit süresi başlıyor yoksa belge eline geçtikten sonrami
Biz şöyle yapmayı planlıyoruz da biyometrik randevusu ve imza verdikten sonra eşim ABD den çıkış yapacak zaten permit 1 yıl içinde elimize ulaşacağını düşünüyorum o süre zarfında eşimin f2a süreci tamamlanır ve birlikte temmelli olarak ABD ye yerleşeceğiz girişte sorun olurmu acaba teşekkür ederim -
@halimozdemir61, içinde söyledi: Konkordato, çek cezası ve göçmen vizeye etkileri
Merhaba benim şirketlerim konkordato ya girmişti. Konkordato sırasında çekten dolayı ceza aldım. Bunları ödediğimde ceza kalkıyor.bunları ödeyeceğim. Bunu Ds260 yazdım ama acaba yanlış mı yaptım. Eğer yanlışsa düzeltme imkanı var mı? Bundan dolayı elerler mi?
Sayin @halimozdemir61,cezalarini yazmak yalnis degildir. Zaten sizden hem bir adli sicil kaydi istenmekte hem de butun ceazi gecmisiniz sorulmaktadir. Genelde sahtecilik, evrakta sahtecilik, dolandiricilik gibi suclar gocmenlik acisindan hayli olumsuz etkiye sahiptir. Mahkeme ilamlariniza baktiktan sonra cezalarinizin ABD gocmenligine olan etkileri daha net belli olacaktir.
-
@49leon, içinde söyledi: Konkordato, çek cezası ve göçmen vizeye etkileri
Merhabalar RE entry permit biyometrik randevusu kaç ayda alabilirim şuanda 3 ay yeterli olurmu birde randevudan sonra mi RE entry permit süresi başlıyor yoksa belge eline geçtikten sonrami
Biz şöyle yapmayı planlıyoruz da biyometrik randevusu ve imza verdikten sonra eşim ABD den çıkış yapacak zaten permit 1 yıl içinde elimize ulaşacağını düşünüyorum o süre zarfında eşimin f2a süreci tamamlanır ve birlikte temmelli olarak ABD ye yerleşeceğiz girişte sorun olurmu acaba teşekkür ederimSayin@49leon, reentry permiti bugun itibari ile yapmis olsa idiniz (24 Subat 2023) genel olarak 16 ayda sonuclanmaktadir. Basvuruyu yaptiginizda ABD'de olmaniz gerekir. Biyometrik icin de ABD'de olmaniz gerekir. Siz reentry permit yaparsaniz ikametgahiniz degismis olur (domicile). ABD'ye vergi verme ve ABD'de maas alma durumunuz da degisecektir. Bu durumda F2A surecinde esinizi sponsor ediyorsaniz esiniz bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Bunun yerine ayri oldugunuz icin sureci hizlandirma secenegini de kosullariniz uygun ise talep edebilirsiniz. Yani expedite islemleri. https://www.uscis.gov/forms/filing-guidance/how-to-make-an-expedite-request
-
@Claudia-J-Muslu teşekkür ederim öncelikle F2A sponsorum eşim olmayacak bu durumda yinede bizi olumsuz etkiliyor mu acaba biraz tedirgin oldum daha sonuçta biz F2a için süre biraz uzun olduğu için RE entry permit almak istedik bizi daha aydınlata bilirmisiniz kolay gelsin
-
A admin , bu başlığı kilitledi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum