Banka borçları K1 vizesini almaya engel mi
-
Merhaba benim kısa bir süre sonra K1 vize randuvum var ve benim bankaya 13 Bin TL gibi bir borcum var 1 yıldan fazladır ödemiyorum ve birde Vodafonede faturalı eski bir hattım vardı 4 bin TL'ye yakın borçlaru var bunlar vize almama engel olurmu sizce
-
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: Banka borçları K1 vizesini almaya engel mi
Merhaba benim kısa bir süre sonra K1 vize randuvum var ve benim bankaya 13 Bin TL gibi bir borcum var 1 yıldan fazladır ödemiyorum ve birde Vodafonede faturalı eski bir hattım vardı 4 bin TL'ye yakın borçlaru var bunlar vize almama engel olurmu sizce
Sayın @Güven-Carmen-Tek ,
Bu tür borçlar genelde şikâyet veya aleyhinize sonuçlanmış dava haline gelmediği surece vize almaya engel teşkil etmez. Ancak daha sonra bunları takipsiz birikip aleyhinizde mahkeme kararları çıkarsa bunlar vize alimini etkiler.
Teşekkürler. -
@Claudia-J-Muslu şuan icralık gözüküyor bu sorun yaratır mı acaba hocam
-
A admin , bu başlığı kilitledi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum