Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Banka borçları K1 vizesini almaya engel mi

• Merhaba benim kısa bir süre sonra K1 vize randuvum var ve benim bankaya 13 Bin TL gibi bir borcum var 1 yıldan fazladır ödemiyorum ve birde Vodafonede faturalı eski bir hattım vardı 4 bin TL'ye yakın borçlaru var bunlar vize almama engel olurmu sizce

• @Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: Banka borçları K1 vizesini almaya engel mi

Merhaba benim kısa bir süre sonra K1 vize randuvum var ve benim bankaya 13 Bin TL gibi bir borcum var 1 yıldan fazladır ödemiyorum ve birde Vodafonede faturalı eski bir hattım vardı 4 bin TL'ye yakın borçlaru var bunlar vize almama engel olurmu sizce

Sayın @Güven-Carmen-Tek ,
    Bu tür borçlar genelde şikâyet veya aleyhinize sonuçlanmış dava haline gelmediği surece vize almaya engel teşkil etmez. Ancak daha sonra bunları takipsiz birikip aleyhinizde mahkeme kararları çıkarsa bunlar vize alimini etkiler.
    Teşekkürler.

• @Claudia-J-Muslu şuan icralık gözüküyor bu sorun yaratır mı acaba hocam

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    256 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @waterman, içinde söyledi: E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi? Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum. E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır? Sayin@waterman, sorunuzu tam olarak anlayamadim. Yesil kart sponsorlugu sadece ABD vatandaslari ve yesil kartlilarin yapabilecegi bir durumdur. E2 vizesi EB kategorili daimi kalis sureclerine zor da olsa degisebilmektedir. Yani gocmen olmayan vizeden gocmen vizeye degisim mumkundur.
  • K1 nişanlık vizesi

6
    2 Oy
    6 İleti
    453 Bakış
    Güven Carmen TekG
    @Claudia-J-Muslu bunun için size çok teşekkür ederim 🙏
  • B2 Turist Vizesinden F1 Ogrenci Vizesine Gecis

3
    0 Oy
    3 İleti
    552 Bakış
    V
    @Claudia j,Muslu, Tesekkurler vermis oldugunuz bilgiler icin. :)
  • Turist vizesiyle çalıştırıldım.

6
    0 Oy
    6 İleti
    506 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @zaferb, içinde söyledi: Turist vizesiyle çalıştırıldım. Merhaba; Bir türk restaurantı tarafından florida miami de 20-25 gün kadar yasal olmayan yollarla turiSt vizesi ile çalıştırıldım ve daha sonrasında sebepsizce ve kendi keyfine göre whatsapptan beni işten çıkardı. Aldığım ödeme nin bir paychecki elimde bulunuor. Kendisini şikayet edebiliyor muyum? Evet bende hatalıyım biliyorum ancak onun benim hayatımı mahvettiği gibi bende onu uğraşırmak istiyorum. Teşekkürler İyi çalışmalar. Sayın @zaferb, İşveren çalışma izni olmayan birini çalıştıramaz. Çalıştırdığı takdirde işveren bazı cezalara tabii olabilir. Bu cezalar para cezası, hukuka aykırı çalışmayı durdurma emri, ve hapis cezasına kadar değişik cezalar olabilir. Hukuka aykırı çalışanların sayısı fazla olursa cezalar da artar. İşe alma bilfiil olarak çalışmayı başlamayı gerektirir ve deneme suresini içermez. Geçici çalışanlar veya taşeronlar çalışan sayılmaz. İşverenin I-9 Formu üzerinden giderek belgelerinizi kontrol etmiş olması gerekir. Bunun siz çalışmaya başladıktan sonra üç işgünü içinde yapılması gerekir. İşveren formun yanlış doldurulmasından da sorumludur. I-9 Formu işverenler için çok problem yaratabilir ve I-9 auditleri işverenleri zor duruma sokar. Eğer durumunuz bunlara uyarsa şikâyetçi olabilirsiniz. Şikâyetin sizin için de hukuki sonuçları olacaktır. Lütfen linke bakiniz. https://www.uscis.gov/i-9 Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k