Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Medicaid Vs. Medicare

Sağlık
216 68 33.0k 57

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Tip 1 Diyabet ile Yasamak

Sağlık
    20
    2 Oy
    20 İleti
    2k Bakış
    dknD
    Bu konuyu tekrar gün yüzüne çıkartmış olacağım fakat bu konuda ciddi bir bilgiye ihtiyacımız var. Oğlumuz Tip-1 Diyabet ve Alerjik Astım hastası. Novarapid-Lantus gibi insülinler ve Dexcom G6 Glukoz Takip Cihazı kullanıyor. Bunlara Amerika-Kaliforniya özelinde ulaşmasında herhangi bir problem yaşar mıyız ? Bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
  • Amerika'da Doğum Hakkında Merak Edilenler

Sağlık
    58
    1 Oy
    58 İleti
    10k Bakış
    ATS16A
    https://www.nbcnews.com/politics/supreme-court/supreme-court-nixes-trump-attempt-limit-birthright-citizenship-rcna266935 25-365 Trump v. Barbara (06/30/2026)
  • Amerikada İlaç Alımı

Taşındı Sağlık
    133
    11 Oy
    133 İleti
    27k Bakış
    MySeaM
    @zge Ben mumkun oldugu kadar organic ve dogal olanlari tercih ediyorum. Omega 3 fish oil, vitamin D, calcium, vitamin C, magnesium ve GABA supplements aliyorum. Florida'ya tasindiktan sonra vitamin D azalttim. Gida olarak da bircok urunun organic veya dogal olanini tercih ediyoruz. Hazir ve paketlenmis gidalardan, dondurulmus gidalardan, fast food urunlerden, gazli iceceklerden mumkun oldugu kadar uzak durmak en iyisi.
  • Amerika'da Gebelik ve Doğum

Sağlık
    76
    1 Oy
    76 İleti
    11k Bakış
    FigenF
    Yakin zamanda B1/B2 vize turu ile Amerikaya gelip Dogum yapmis Aileleri Konsolosluga cagirarak , bu gerekce ile vizelerinin iptal edildigi duydum , yaklasik 10/15 Ailenin . Sanirim bir o kadar Ailede 4 Kasim gibi ayni amacla Konsolosluga cagirilmis . Bu konu hakkinda bilgisi , tecrubesi , duyumu vs olan varmi acaba ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k