green card kazanan birine amerikadan biri nasıl sponsor olur?
-
merhabalar
benim mülakat tarihim 9 gün sonra ben henüz banka hesabı açmadım yarın 10 bin dolar yatırmayı düşünüyorum ama birkaç kişi bir anda çalışmayan bir hesaba bu kadar para yatırıyorsun paranın senin olduğuna inanmazlar red alabilirsin dediler. bu ne kadar doğru bilmiyorum.
benim amerikada şirket sahibi bir akrabam eğer sıkıntı yaşayacaksan sana sponsor olalım dedi.
bu sponsorluk işlemleri için ne yapmam gerekiyor bunun hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım.
mülakat tarihine çok az bir zaman kaldı bu konuda bilen kişiler bizi aydınlatırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler... -
@fatih2727 green card kazanan birine amerikadan biri nasıl sponsor olur? içinde söyledi:
merhabalar
benim mülakat tarihim 9 gün sonra ben henüz banka hesabı açmadım yarın 10 bin dolar yatırmayı düşünüyorum ama birkaç kişi bir anda çalışmayan bir hesaba bu kadar para yatırıyorsun paranın senin olduğuna inanmazlar red alabilirsin dediler. bu ne kadar doğru bilmiyorum.
benim amerikada şirket sahibi bir akrabam eğer sıkıntı yaşayacaksan sana sponsor olalım dedi.
bu sponsorluk işlemleri için ne yapmam gerekiyor bunun hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım.
mülakat tarihine çok az bir zaman kaldı bu konuda bilen kişiler bizi aydınlatırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...Su sayfayi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864Buyuk ihtimal kendi banka hesabinizdaki para da yeterli gelecektir. Mali durumunuzu yeterli gormezlerse dosyanizi reddetmezler, sadece sponsor bulmaniz icin size sure verirler.
-
@crazycells çok teşekkür ederim
-
Been mulakata 20 gun kala ziraat bankasina 15000 dollar yatirdim bir sorun olmadi
-
@crazycells merhaba bu hesaba para yatırma konusunda bir sorum olacak. Bana greencard çıktı eşim hesaba para yatırma konusunda gereksiz olduğunu düşünüyo. Gerekli mi gerekliyse ne kadar olmalı
-
@turturine süreçle ilgili yeterince bilgi sahibi olmanız için şu başlığın ilk iletisini ve devamını lütfen okuyun, ilk iletide zaten sorunuzun detaylı cevabı var.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum