Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

green card kazanan birine amerikadan biri nasıl sponsor olur?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @yalnız-gezen, içinde söyledi: Avrupa Birliği ülkelerinden birinde iken Green Card çıkması halinde Merhaba, Mayıs ayı gibi yurt dışına çıkmayı planlıyorum. 2021'de Green Card başvurusunda bulunmuştum. Merak ettiğim şu: Avrupa'da iken Green Card çıkarsa (bir ihtimal olarak) bulunduğum AB ülkesinde ya da ''ülkerinde'' Green Card için gereken işlemleri yürütebilir miyim? Kısacası Türkiye Cumhuriyeti'nde başvurdum, AB ülkelerinde ya da Kuzey Amerika'da kart talihlisi olursam işlemlerimi gerçekleştirebilir miyim? Evet, gerceklestirebilirsiniz. Bazen bir ulkedeki ABD konsoloslugu sadece o ulkede okuyan ve/veya calisan yabancilarin basvurularini degerlendirebiliyor. Boyle bir durumda iseniz zaten sorun yasayacaginizi sanmam; ama o ulkede cok kisa sureligine gecici olarak bulunuyorsaniz bu durumda en yakin ABD konsolosluguna ulasip sormanizi tavsiye ederim. Eger konsolosluk kabul etmeyecegini soylerse Turkiye'de mulakata girmeniz gerekir.
  • Green Card kazananların forumu terk etmesi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    5 Oy
    8 İleti
    770 Bakış
    mamma miaM
    Kendi adıma yorum yapacak olursam. Hafta içinde yorucu bir şekilde çalışıyorum. Akşam eve geldiğimde yemekti vs derken yorgunluktan kendi aileme bile vakit ayiramadan kendimi yatakta buluyorum. Hafta içi foruma girmek aklımın ucundan bile geçmiyor. Su anda izindeyim o yüzden foruma vakit ayirabiliyorum. Ayrıca bir cok konuya daha önce o konu hakkında bilgi verildiği için yada gereksiz tartışmalara sebebiyet vereceği ve durup dururken canım sıkılacagi için herhangi bir yorum yapmamayı tercih ediyorum. Ör. Su anda aktif olan Green card cekilisi bence ücretli olmalı konusu.
  • Green card olmadan amerikaya yerleşenler

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    25
    1 Oy
    25 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @tash kisa cevap calisma vizeleri :) https://yesilkartforum.com/forum/category/90/çalışma-vizeleri-h-l-ve-diğer-işçi-vizeleri
  • Turist vizesi ile Amerikadayken Green Card kazanmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    3k Bakış
    W
    Çok teşekkürler. Bütün detaylar var linklerde.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k