Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

green card kazanan birine amerikadan biri nasıl sponsor olur?

Benzer Başlıklar

• Green Card kazananların forumu terk etmesi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    5 Oy
    8 İleti
    770 Bakış
    mamma miaM
    Kendi adıma yorum yapacak olursam. Hafta içinde yorucu bir şekilde çalışıyorum. Akşam eve geldiğimde yemekti vs derken yorgunluktan kendi aileme bile vakit ayiramadan kendimi yatakta buluyorum. Hafta içi foruma girmek aklımın ucundan bile geçmiyor. Su anda izindeyim o yüzden foruma vakit ayirabiliyorum. Ayrıca bir cok konuya daha önce o konu hakkında bilgi verildiği için yada gereksiz tartışmalara sebebiyet vereceği ve durup dururken canım sıkılacagi için herhangi bir yorum yapmamayı tercih ediyorum. Ör. Su anda aktif olan Green card cekilisi bence ücretli olmalı konusu.
  • green card mülakatı

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    732 Bakış
    crazycellsC
    Mulakat deneyimleri konusunu incelemelisiniz ve sorunuzu yine o konuda sormalisiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • 0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @jasmin Green Card Sahibi Birinin ABD'ye gittikten sonra Türkiyeli biri ile evlenmesi ve onu ABD'ye getirmesi içinde söyledi: @1877ru "Türkiyeli" diye bir sıfat yok. Türk demekten gocunuyorsanız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı diyebilirsiniz ! Cevaplariniz basliktaki konu ile alakali olmali, ayrica forumda siyasi propaganda yasaktir! Turkiyeli kelimesinin "Turkiye Cumhuriyeti Vatandasi" anlamiyla kullanildigi cok basit bir akil yurutmesi ile anlasiliyor (tumdengelim), ki siz de anlamissiniz zaten. O nedenle "propaganda" yaptiginizi soyleyebilirim. Bu forumda yazilanlar acik ve anlasilir olmali. "Turk" kelimesi birden fazla anlama geliyor, bu kavramlari surekli icice karistirmanin bir anlami yok, 100 yil oncede kalip ulusculuk anlayisiyla hayatinizi yasamak isterseniz bu sizin tercihinizdir ama forumda ayristirici ifadeler kullanmak ve ayrimcilik yapmak yasaktir, bilginize!
  • Green Card nasıl alınır süreçler nelerdir ?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    1 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    M
    Söylediklerinizin hepsi gayet önemli , yardımcı bilgilerdi teşekkür ederim herşey için , kolay gelsin iyi akşamlar dilerim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k