Yurtdisi hayali ve Kanada pismanligi.
-
Merakım olsada henüz Kanada’ya gitme şansım olmadı fakat görüp duyduğumuz kadarı ile biraz kuzey avrupa ülkeleri gibi geliyor bana.
İş amaçlı bir kaç defa İsveç’in farklı bölgelerine ziyaretim olmuştu. Herşey güzel, herşey mükemmel görünüyor ama soluk ve cansızdı. Birşeyler eksikti dediğiniz gibi.
İspanya ziyaretimde tam tersi olmuştu, heryer şen, neşeli gelmişti.
Şimdilik ABD iyi, herşey yolunda. Önümüzdeki seneler neler gösterir, neler değişir bilemeyiz. -
Abi bir git mutlaka gör derim. Güney ülkelerinin salçalıgından nefreteden biri görürdüm kendimi orada dumur oldum.Almanya sokakları bile kanadaya göre sıcakkanlı
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@labrador 😊 söylediklerine kesinlikle katılıyorum, size de gecmiş olsun... Demekki Allah kurtarmış bizi kardes 😂 neyse rotamızdan sasmayalım. Bosver saçma Kanada 'yı, 🇺🇸 🗽 ✨ 😊
-
@yekta bizde tecrübe edebilecek miyiz acaba bu anlatılanları 🤷♀️😄🙏
-
Bu konuyu daha once gormemisim. Bir Kanadazede tanidik da bizim var. 2011 yilinda universite icin Kanada'ya giden ve en fazla 4 ay dayanabilen bir arkadasdi. Oradayken ABD vizesi almis ve bizim yanimiza ziyarete gelmisti. Geriye Kanada'ya bir daha donmedi ve bizim yanimizda bir sure takildiktan sonra Turkiye'ye geriye donmustu.
-
Aslinda bir de benim lise yillarindan arkadasim var, yaklasik 5 yil kadar Toronto'da yasadi. Orada evlendi, ayrildi ve sonucta daha fazla dayanamayip, geriye Turkiye'ye donus yapti.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Yurtdisi hayali ve Kanada pismanligi.
ine
Bu yorumunuzdan sonra Amerikaya geçmişsiniz anladığım kadarıyla. Bir müddet de Amerikada yaşadınız. Şu anda kıyaslarmısınız Amerika ile Kanadayı. Ve toplamda ne kadar kaldınız Kanada da?
-
@ibrahimasar amerika'da 7. Ayimiza giriyoruz ve hayalimdeki yer burasiymis, hergun icin sukrediyorum, cok mutluyum .kanada 'da 4 ay kaldik 30 bin dolar paramiz Gitti. Keske diyorum orda degilde burda o parayla gelseymisim 😂🇺🇸 Hayatimin en yanlis karariydi.... Amerika herseyiyle guzel ben cok seviyorum valla 🇺🇸o kadar zor surecler yasadimki ,maddie manevi. Esim asla istemiyordu asla.... sonuc keyfi yerinde 😂
-
@HockeyUmpire2 Kanada dolayisiyla gecmis olsun. cok ozel degilse 4 ayda $30BIn neye harcadiniz? Ulasim yeme icme kira mi sadece? Genelde Kanada ya gidenler cok mutlu ve hayat ettikleri gibi ciktigini soyluyorlar. Siz baya sanssizlik yasamissiniz.
-
@ibrahimasar amerika'da 7. Ayimiza giriyoruz ve hayalimdeki yer burasiymis, hergun icin sukrediyorum, cok mutluyum .kanada 'da 4 ay kaldik 30 bin dolar paramiz Gitti. Keske diyorum orda degilde burda o parayla gelseymisim 😂🇺🇸 Hayatimin en yanlis karariydi.... Amerika herseyiyle guzel ben cok seviyorum valla 🇺🇸o kadar zor surecler yasadimki ,maddie manevi. Esim asla istemiyordu asla.... sonuc keyfi yerinde 😂
Biz de bazen Kanada mı acaba oluyoruz. Olmayalım o zamsn 🤣🤣
-
@roccorocco is kuracaktik akraba kazigina harcadik ,geri kalanda mobilya,kira ,depozito,araba kiralari,4ay cepten yedik,ucak felan gitti malesef 😔
-
@ibrahimasar oyle dusmeyin, herkesin tecrubesi farklidir. Yoksa ulke guzel. Ne demisler heryer yasanmisliklarla guzeldir.
-
@HockeyUmpire2 şuan hangi eyalette yaşıyorsunuz
-
@fredyjones florida.
-
@HockeyUmpire2 hayalimdeki eyalette yaşıyorsunuz umarım birgün bende florida'da yaşarım şu green kart çıkarsa tabi:clapping_hands: :clapping_hands:
-
@fredyjones dilerim en kisa zamanda hayallerinize kavusursunuz .
-
@fredyjones florida.
Ne iş yapıyorsunuz florida da? İs durumları nasıl?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum