Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
104 23 23.9k 33

Benzer Başlıklar

• ABD'den Turkiye'ye Vitamin ve Melatonin Gonderme

1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    X
    Merhaba, ABD'de yasiyorum. Turkiye'deki kardesime Bee Propolis and 100mg Melatonin gondermek istiyorum. Muhtelemen toplamda 15-20 kutu ikisinden gondermeyi planliyorum. Bunlar receteli urunler degil. Burada online alip USPS, UPS, vs. ile Turkiye'ye direkt gonderebilir miyim? Gumrukte takilma ihtimali oldugunu anliyorum okuduklarimdan. Eger durum boyleyse amerikadaniste, amerikanpaketim - ya da baska siteler varsa bu isi yapan - bunlardan gondersem guvenilir midir? Deneyen var mi bu siteleri acaba? Ya da baska alternatif yontemler var midir? Cok tesekkurler
  • 0 Oy
    1 İleti
    257 Bakış
    hasbelkaderH
    Cevap: Uber ve Lyft Şoförlüğü https://youtu.be/Lb-kkOt6_B8?si=rjWACF9YfNpF9pfn
  • Amerika’da Tır yatırımı Yapmak

18
    0 Oy
    18 İleti
    13k Bakış
    S
    @aliarmgn Tek sorun aslında şöförler değil , şöförşer en büyük sorun diyebiliriz .. Diğer sorun çalıştığın dispetcher , adam istemezse bir kuruş kazanamazsın veya malın hamallığını yaparsın ancak . Bu işte değişken çok , şöför aldı aracı los angelesta bıraktı , ben çalışmıyorum dedi , sana masrafı en az 4-5K . Aracın ağır bakımları , ufak bakımları , yedek parçası derken çoğu ay işi yürütmek için cebinden para verirsin. Ben geçen hafta ordaydım , dikkatimi çeken şu ; otobanda gördüğüm 10 tırın kapısında HIRING DRIVERS yazıyor , yani anlayacağın şöför bulma problemide var .. Yine aynı yolda , bir çok bozulan tır vardı .. Sektör evet çok büyük fakat derdi de çok gibi göründü bana
  • Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

873
    1
    3 Oy
    873 İleti
    134k Bakış
    A
    @melisbasdurmus çok teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k