USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
Merhabalar sorum ise basvurmak degil danismak. 30 martta irs e evraklarimi yolladim. Kargo takibimi yapmak icin verdikleri makbuzdaki tracking number i giriyorum ama herhangi bir kayit ,ulasim v.s gorunmuyor. Neden olabilir ?
Ne zaman gonderdiniz? Henuz scan yapilmamis olabilir sabah tekrar kontrol edin
-
@goodluck on gun once yolladim.
-
Yeni konu acacaktim ama sanki bunun altinda da olur gibi. Trump USPS odeneginde kisintiya gidiyor. Pek cok calisan isten cikartilacak diyor twttirdan haberlerde. Soyle bir imza kampanyasi acmislar. Baska bilgi bulamadim.
https://actionnetwork.org/petitions/save-the-us-postal-service -
Bu durum yeni degil 1 ay once Trump post office’in yardim beklentisini bosa cikarmisti. Post office kendi gelirleriyle ayakta duruyor. 1 ay once durumlar iyiye gitmiyor diye agliyordu menager lar. Su an duzelmis gibi. Mail sayilari iyi gidiyor. Birak isten cikarmayi overtime ile yetistiriyoruz isleri.
-
Usps ise alim sureclerinde sinav sekli degismis. Merkezlerde yapilan sinav sadece online yapiliyormus bilgisini aldim. Tam surec netlesince guncellemeyi yapacagim.
-
Benim basvuruyu -ben de unutmusum- ama sanirim onlar da unutmus. Ses cikmamis hic. :)
-
Surekli takipte olup kontrol etmek gerekiyor. Basvuruda bazi seyleri yanlis ya da eksik yapinca donus olmayabiliyor. Pozitif yada negatif dönus aliyorsun. Ben de ilk basvurularima yanit alamamistim. Sonradan ustune dusunce basvurudaki kendi hatalarim yuzunden olmadigini anlamistim.
Bir cok degisik clerk pozisyonunda calistim su an calistigim en memnun oldugum bolum. Ilanlarda sales service associates (SSA) diye gecer. Kadroya gectigim icin daha da bir rahatlik var ama yeni giren pse pozisyonundaki clerk ler icinde hem sabah calisma olanagi bakimindan hem de isin Diger clerk pozisyonlarina gore rahat olmasi acisindan tercih edilebilir. Ben yari yariya hem window da satis yapiyorum hem de arkada distribution bolumunde calisiyorum.
-
USPS $25 milyar odenek alacak gibi gorunuyor.
https://www.cnn.com/2020/08/17/politics/nancy-pelosi-house-democrats-postal-service/index.html
-
Gene demokratlarin tasarisi ama yazinin sonunda white house chief de destekleyebiliriz demis. Bakalim bu sefer nasil olacak. Bizim tarafta cok tepki var bir suru blue box kaldiriliyor. Soyle de bir tezat var ortada. Baska eyaletler nasil bilmem ama bizim Florida’da agustos ve eylul ayi en yavas ay bizim yata yata calisiyor olmamiz lazimken isleri yetistiremiyoruz. Overtime yapiyoruz. Bir cok kurum hedefleri kaldirmisken biz de islem hedefleri ve kontroller devam ediyor. Genel dagitim merkezlerinde isler geriden geliyor
-
Konunun basina Usps’deki ise alim sureciyle ilgili edit yaptim. Inceleyebilirsiniz
-
-
Usps Houston da 3000 kisilik sezonluk eleman alımı açmış.
-
Evet her Christmas donemi her eyalette yuklu miktarda alim oluyor. Ihtiyaca gore sene icinde tam zamanli olarak tekrar ariyorlar
-
Yaklaşık 1,5 yıldır bizim yaşadığımız bölgedeki bütün CCA pozisyonlarına başvurdum en sonunda gecen hafta job offer geldi ve kabul ettim tabi uçarak :) . Dün de parmak izi vermek ve iş ile ilgili ayrıntıları öğrenmek için görüşmeye gittim. Görevli max 41 günlük bir işe alim sürecinden bahsetti background check vs nin olduğu. Ancak bu sürenin çoğu zaman daha kısa sürdüğünü de ekledi eleman ihtiyacından dolayi. Neyse benim background check konusunda bir sıkıntım yok ama takildigim tek nokta son 5 yildir amerikada yaşamıyorum neredeyse 4 yıl olacak sırf bu sebepten elenir miyim acaba yoksa sınavı kaldırmaları gibi bu kuralı da uygulamiyorlar mi acaba?
-
Bence bolgeye ve ihtiyaca gore kurali esnetebilier diye dusunuyorum sonucta bu kural hep vardi ama uygulamiyorlardu.
-
@goodluck daha once de ehliyet ve surucu gecmisimle ilgili background check doldurmustum ondan sonraki adima gecememistim muhtemelen bu 5 yil kurali yururlukteydi belkide. Ilk defa parmak izi ve NACI denilen sisteme bilgi girmemle ilgili adima gelebildim bakalim ne olacak bayagi heyecanliyim. Gelismeleri ve eger ise alimla sonuclanirsa da komple yasadigim sureci ben de yazarim kismetse.
-
Umarim olur. Su an Christmas donemindeyiz en yogun zaman. Bizim burda arkadas parmak izi verdi gorusmeyede gitti sonra olmadi sizin is diye geri donduler. Baska bi arkadasim gene 5 yildan dolayi elendi ama itiraz etti ben daha once postanede calismistim esim de veteran niye boyle bir sey yapiyorsunuz dedi. Pardon farketmemisiz diyip aldilar. Net bir sey yok yani anlayacaginiz. Ama olmasa da 1 yil kalmis 5 yilin dolmasina. Su an yaptigin basvurular gelecekte ki basvurulari etkilemez. Ben pse ilanlarina da basvurmani oneriririm
-
Merhaba,
Bende Connecticut'ta basvurdum parmak izi islemleri ve background check temiz olmasina ragmen daha sonra olumsuz donduler. Sanirim 5 yilla alakali, cunku 3 yildir yasiyorum. Simdi baska bir towna basvurdum ve yeni bir offer phase'e gectik sureci tekrarliyorum beklemedeyim bakalim ne olacak. -
@santacruz, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
Merhaba,
Bende Connecticut'ta basvurdum parmak izi islemleri ve background check temiz olmasina ragmen daha sonra olumsuz donduler. Sanirim 5 yilla alakali, cunku 3 yildir yasiyorum. Simdi baska bir towna basvurdum ve yeni bir offer phase'e gectik sureci tekrarliyorum beklemedeyim bakalim ne olacak.Bunun en buyuk sebebinin covid nedeniyle dusen mail sayisi ve genel olarak ulke capindaki issizlik oldugunu dusunuyorum. Biden aldi gibi gozukuyor. Isler daha kolaylasacaktir
-
@goodluck, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
Bence bolgeye ve ihtiyaca gore kurali esnetebilier diye dusunuyorum sonucta bu kural hep vardi ama uygulamiyorlardu.
californiadayken bir arkadasim 4.5 yildir amerikada yasamasina ragmen kural esnemedi ki cok yogun bir donemdi. zaten bu kuralida ilk defa o zaman ogrenmistim :(((
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum