USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
-
Anca gordum cevabinizi hemen basvurdum bakalim insallah ise yarar
-
Illa o sart degil. Herhangi bi basinda pse yazan bi ilana da basvurabilirsiniz. Ilk gunde basvurun dememin sebebi sinav kontenjani dolmasin
-
dil bilmenin avantajı varmı maaşa (türkçe - fransızca - almanca gibi)
-
Maasa eklenti seklinde degil de postanenin icinde daha iyi pozisyonlarda degerlendirilebilirsiniz. Postal inspector pozisyonunu soylemislerdi. Sanirim 35e kadar yas siniri vardi ve basvuru sirasinda vatandaslik ariyorlardi. Bunun disinda insan kaynaklari bolumunde de isinize yarayabilir
-
sınava hazırlanmak için kaynaklar var linkde isteyen baka bilir
https://www.pdfdrive.com/search?q=Postal+Exams&pagecount=&pubyear=&searchin= -
Usps de calismanin gorunmeyen benefitlerinden birisi de polis cevirdiginde warning bile vermeden gondermesi. Dun aksam 1 ay icinde 2. Kez polis cevirdi. Ilki 5 mil hiz sinirini asmaktan ikincisi de dun yavaslayip donmeme, tehlikeli serit degistirmeden durdurdu. Postal service kartini gosterince sadece id ve registration kontrolu yaptiktan sonra be safe ve slow down diyip gonderdi ikisi de 😀
-
Konunun ilk basligina kariyer yollariyla ilgili guncelleme yaptim. Bilginize
-
@goodluck tebrik ederim
-
Merhaba arkadaslar is arayan ve USPS i dusunup henuz basvurmamis arkadaslar bu aralar basvurmaniz da fayda var cunku gorulen o ki cok ihtiyaclari oldugu icin sinav konusu es geciliyor.Sagolsun @goodluck in verdigi bilgiler neticesinde kendi sehrimde pozisyon acilmasa dahi sinava girip puanimi cepte tutmak adina baska eyalette ve sehirler icin gecen hafta basvuralarda bulundum.Ben USPS den sinav daveti beklerken direk is teklifinin oldugu ve benden drug testi almamin gerektigi e mail aldim.@goodluck `a danismam ve bu sabah tekrardan basvuruda bulundugum baska bi sehirde bulunan USPS ofisinden ayni sekilde is teklfi almam nedeniyle sinav surecinin sanirim ihtiyac ve yogunluk sebebiyle atlandigini anladim.Dedigim gibi basvurmayi dusunen arkadaslar ellerini cabuk tutsunlar belki kendi sehirlerinde acik olan pozisyonlar bulabilirler .Kendi sehirlerinde acik pozisyon bulamayip tasinmaya uygun olan arkadaslar da baska sehirler icin pek ala basvuruda bulunabilirler.
-
@goodluck @Rookie Kayit olurken sorulan sorulardan birisi de "31 Aralik 1959'dan sonra dogan bir erkek misiniz?" (Bu tarihten sonra doganlarin selective sisteme kayit olmasi gerekmis)
Klavye mu surcmus yoksa gercekten boyle bir gereklilik var mi?

Sunu da linkleyelim, anlayan beri gelsin...
-
@caglaror Selective Service sistemde kayit olmak isteyince 26 yas alti olmalisiniz dedi :)
https://www.sss.gov/Registration/Register-Now/Registration-Form -
@caglaror abi ben o soruya no deyip ardindan cikan aciklama satirina sebebini yazmistim.
-
@caglaror, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
@caglaror Selective Service sistemde kayit olmak isteyince 26 yas alti olmalisiniz dedi :)
https://www.sss.gov/Registration/Register-Now/Registration-FormSenin icin gerek yok cunku Abd’ye 26 yasindan sonra geldin. 26 yasin altinda olmadigin icin gerek yok. Aciklamaya i am over 26 years old yazsan yeterli
-
@Rookie Ben de oyle yaptim. Selective Service kabul etmedi cunku. 18-26 yas arasinda olmak gerekiyor ben 44yo dedim.
Bilgilerimi de serbest biraktim onlar beni arasin diye. Saat ucretleri dusuktu ama benefitler icin yapilacak isler, ozellikle Amazon deliveryí gorunce bu cok anlamli geldi.
Bakalim ne cikacak sansimiza :) -
@caglaror, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
@Rookie Ben de oyle yaptim. Selective Service kabul etmedi cunku. 18-26 yas arasinda olmak gerekiyor ben 44yo dedim.
Bilgilerimi de serbest biraktim onlar beni arasin diye. Saat ucretleri dusuktu ama benefitler icin yapilacak isler, ozellikle Amazon deliveryí gorunce bu cok anlamli geldi.
Bakalim ne cikacak sansimiza :)Delivery isi istiyorsan cca yani city carrier assistant icerde calismak istiyorsan da basinda pse gecen ilanlara basvurmani tavsiye ederim. Ikisi de baslangicta non carreer olarak geciyor ama kadro sureci acik. Digerlerinde cok uzun bekleme sureleri oluyor kadroya gecmek icin. Ben iyi sartlarda 2 yil bekledim. Sansliysan kadroya 1 yilda da gecebilirsin dedigim pozisyonlarda. kadroya gecmeden benefitler cok tatmin edici degil
-
@Rookie, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
Merhaba arkadaslar is arayan ve USPS i dusunup henuz basvurmamis arkadaslar bu aralar basvurmaniz da fayda var cunku gorulen o ki cok ihtiyaclari oldugu icin sinav konusu es geciliyor.Sagolsun @goodluck in verdigi bilgiler neticesinde kendi sehrimde pozisyon acilmasa dahi sinava girip puanimi cepte tutmak adina baska eyalette ve sehirler icin gecen hafta basvuralarda bulundum.Ben USPS den sinav daveti beklerken direk is teklifinin oldugu ve benden drug testi almamin gerektigi e mail aldim.@goodluck `a danismam ve bu sabah tekrardan basvuruda bulundugum baska bi sehirde bulunan USPS ofisinden ayni sekilde is teklfi almam nedeniyle sinav surecinin sanirim ihtiyac ve yogunluk sebebiyle atlandigini anladim.Dedigim gibi basvurmayi dusunen arkadaslar ellerini cabuk tutsunlar belki kendi sehirlerinde acik olan pozisyonlar bulabilirler .Kendi sehirlerinde acik pozisyon bulamayip tasinmaya uygun olan arkadaslar da baska sehirler icin pek
@Rookie nin de dedigi gibi sanirim sinav bicok yerde uygulanmiyor. Benim location da da yeni giren elemanlar sinavsiz girmisler. Baska bi arkadastan daha duymustum ama o veteran oldugu icin ayricalik aldi diye dusunmustum
-
Merhabalar sorum ise basvurmak degil danismak. 30 martta irs e evraklarimi yolladim. Kargo takibimi yapmak icin verdikleri makbuzdaki tracking number i giriyorum ama herhangi bir kayit ,ulasim v.s gorunmuyor. Neden olabilir ?
-
@HockeyUmpire2 Buradan deneyin.
-
@MySea tesekkur ederim.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
Merhabalar sorum ise basvurmak degil danismak. 30 martta irs e evraklarimi yolladim. Kargo takibimi yapmak icin verdikleri makbuzdaki tracking number i giriyorum ama herhangi bir kayit ,ulasim v.s gorunmuyor. Neden olabilir ?
Ne zaman gonderdiniz? Henuz scan yapilmamis olabilir sabah tekrar kontrol edin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum