DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@redsat2000 hmm anladım en azından düzenli gelir vs. olunca çok iyi tabi hani hep çalışanlara işyeri sigorta yapıyor denince ondan sordum
Burada bu olay tam tersi sigortalı sigortasini ödüyor. Eğer şirket isterse benefit kapsamında sana favor olarak yardım yapıyor. Olay sende bitiyor. Türkiye'deki gibi bir sistem yok ABD de . Bu bizim gibi Gc için ciddi bir dezavantaj .
-
Shafaque patlatsin biri
-
3 months and 27 days
-
Thanks sir
-
O degilde, bu sene cekilis bekleyenlerin sansina Subat bile 29 cekiyor, hic hesapta olmayan extra bir gun!!!
Hemde gereksiz bir gun.......
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
İsminin yanında herkesin yıldızı var, benim niye yok
surada ilgili aciklama mevcut:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2378/forumun-grup-sistemi-aktive-edilmiştir
-
@önder-çalışkan bu durum bana "Cayda dem, eskerde kidem" sozunu hatirlatti :) bende de hic pirpir yok, ecemiyiz daha :)
-
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah.
-
Günaydın arkadaşlar
-
günaydın herkese yıldızlı olmuşum :))
-
günaydın cümleten ALLAH herkesin işini gücünü rast getirsin çalışanlara kolay gelsin okuyanlara zihin açıklığı versin...
-
Herkese günaydın. Güzel haberlerle dolu günler yaşamamız dileğimle.
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
günaydın herkese yıldızlı olmuşum :))
Hayırlı olsun
-
@asilelif teşekkürler efendim
-
@haymatlos_ kardeş sen hayırdır yıldız felan :)
-
@Oktay-İbiş eheheh işte senden fazla olmasa da nazar boncuğu gibi almışım bitane
-
@haymatlos_ :) nazar boncuğunu çiftle elemtere fiş kem gözlere şiş :)
-
Herkese günaydın
@haymatlos_ hayırlı olsun⭐️ -
@bidünya teşekkürler ;)
-
Vay be herkeste 2'şer 3'er yıldızlar geçidi gibi. Yakında ben gibi yıldızı olmayanlar ayrıcalıklı gibi olacak sanki 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum