DV2021 Bekleme Odası
-
önceki sayfalarda ki sorunuza cevap vereyim yalan yanlış başvurular yapabiliyorsunuz sistem sizin pasaport numaranızı kontrol etmiyor bu kontroller sonuçlar açıklandıktan sonra yapılacak elemeler orada olacak ayrıca yalan yanlış başvurular hiç bir şekilde sizin başvurunuzu etkilemeyecek bu yüzden diğer arkadaşlara da tavsiyem niye başvuruyorlar gitmeyecek olanlar diyip stress e girmeyin.
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@redsat2000 acıya falan da alışmışsındır abi hala markete devam mı?
Evet devam ediyorum. Şaka bir yana 4.5 ayı walmartta tamamladım. 6 ay olacak geleli buralara.
-
@redsat2000, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evet devam ediyorum. Şaka bir yana 4.5 ayı walmartta tamamladım. 6 ay olacak geleli buralara.
abi nasılsın ya özletiyorsun kendini ha :D 27 ocağa birşey kalmadı :D
-
ben buradan sen oradan kutlarsın :D
-
@redsat2000 sigorta vs. yapıyor mu abi marketler yada benefitler iyi mi
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ben buradan sen oradan kutlarsın :D
Kutalariz @Rhonster .
-
@redsat2000 sigorta vs. yapıyor mu abi marketler yada benefitler iyi mi
Hayır sigorta isini sen hallediyorsun. Obama çare yapman gerekiyor. Butun detaylar markette çalışmak başlıklı forum sayfasında mevcut. Eğitim,discount ve kısa sürede kendini toparlama acisindan iyi .Ancak düşük ücret politikası nedeniyle yaşamın biraz sade geçiyor. Garantili bir firma kurusu kuruşuna hakkını alıyorsun. Walmart demek ABD de Amerika demek .Sana devlet dairesinde memur gibi bakıyorlar. Birçok kapı kolaylıkla açılıyor.
-
@redsat2000 hmm anladım en azından düzenli gelir vs. olunca çok iyi tabi hani hep çalışanlara işyeri sigorta yapıyor denince ondan sordum
-
@redsat2000 hmm anladım en azından düzenli gelir vs. olunca çok iyi tabi hani hep çalışanlara işyeri sigorta yapıyor denince ondan sordum
Burada bu olay tam tersi sigortalı sigortasini ödüyor. Eğer şirket isterse benefit kapsamında sana favor olarak yardım yapıyor. Olay sende bitiyor. Türkiye'deki gibi bir sistem yok ABD de . Bu bizim gibi Gc için ciddi bir dezavantaj .
-
Shafaque patlatsin biri
-
3 months and 27 days
-
Thanks sir
-
O degilde, bu sene cekilis bekleyenlerin sansina Subat bile 29 cekiyor, hic hesapta olmayan extra bir gun!!!
Hemde gereksiz bir gun.......
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
İsminin yanında herkesin yıldızı var, benim niye yok
surada ilgili aciklama mevcut:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2378/forumun-grup-sistemi-aktive-edilmiştir
-
@önder-çalışkan bu durum bana "Cayda dem, eskerde kidem" sozunu hatirlatti :) bende de hic pirpir yok, ecemiyiz daha :)
-
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah.
-
Günaydın arkadaşlar
-
günaydın herkese yıldızlı olmuşum :))
-
günaydın cümleten ALLAH herkesin işini gücünü rast getirsin çalışanlara kolay gelsin okuyanlara zihin açıklığı versin...
-
Herkese günaydın. Güzel haberlerle dolu günler yaşamamız dileğimle.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum