DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX @Oktay-İbiş sizin canınız et istemiyor ne olursa yerim modundasınız bildiğiniz açıkmışınız siz 🤣🤣🤣
Tam da üstüne bastin abla :-) ne yemegi olursa olsun her türlü yiyeniz biz :-) genel tüketiciyiz biz 😂😂😂
-
@HPX @Oktay-İbiş sizin canınız et istemiyor ne olursa yerim modundasınız bildiğiniz açıkmışınız siz 🤣🤣🤣
mideye her şey gitmez o mideninde canı var :)
-
@bidünya nirdesin sen
-
@Oktay-İbiş aynen abi mesela ıspanak, lahana, brokoli, bezelye,mercimek vs.
-
@asilelif kızlar geldi de günlük özet geçiyorlar dı 😂
-
@Oktay-İbiş bunu sen mi söylüyon dur gülecem bekleyin🤣
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim mideye bamya, ispanak ve lahana girmez :-) 😂😂
-
onlarıda yerimde benim mide alışkın değil öyle şeylere genelde ete et türü yiyeceklere alışkın :)
-
Hadi zorla acıktırırsınız siz insanı. Ama zorla😂😂😂
-
@HPX @Oktay-İbiş yeşillik girerde etin yanında maydanoz,nane yada salata olarak girer
-
@Oktay-İbiş bunu sen mi söylüyon dur gülecem bekleyin🤣
:) sesli gülde millet sana baksın
-
@bidünya oktay bey için hava hoş dukkan yiyecek dolu olmadı 2 kat yukarı çık ev yiyecek dolu
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hadi zorla acıktırırsınız siz insanı. Ama zorla😂😂😂
Ya yemek yeme gibi güzel bisey varmi yaaa acaba :-) canin SIKILIYOR yemek ye, ac sin yemek ye, kafan biraz bozuldu yemek ye.. vallah her türlü Yemek yenilir 😂😂😂
-
@HPX @Oktay-İbiş yeşillik girerde etin yanında maydanoz,nane yada salata olarak girer
yani yemek yemekbir kültür bir yaşam biçimidir. yemeği yerken elle yerim yemeğe karşı nazik olamam :)
-
@bidünya oktay bey için hava hoş sukkan yiyecek dolu olmadı 2 kat yukarı çık ev yiyecek dolu
He ya gerçi bende evdeyim ama😆
-
@Oktay-İbiş ben edepsizmiyim odamı kapatır gülerim
-
@gokcell işte 3.nesil kahveciliğe atlamaya çalışıcaz biz de bakalım 😏 bu arada bu abiler arabistanda sanırım, hac dışında o taraflara gitmeye pek niyetim yok🤨
-
@Oktay-İbiş ben edepsizmiyim odamı kapatır gülerim
kendi kendine ateş ediyorsun ne diyeyim ben şimdi :) ahahahaahahahahahah
-
Maydanoza alerjim var (sevmedigimden) yani yemiyorum 😂😂😂 ama etin yanina et iyi gidiyor :)
-
@HPX şükür Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum