Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@bidünya iç tabii ki canım sen bakma oktay abiye

yok arkadaş ben derdimi anlatamıyorum yada beni kimse anlamak istemiyor veya ben de sorun var :)

• @Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş Türk kahvesi candır, çok severim ama diğer alternatifleri de tavsiye ederim Oktay Bey👍🏻

Eşim benim kadar sevmez türk kahvesi, e nescafe de zararlı diye filtre kahveye ağırlık verelim dedik, makine aldık, geçenlerde gittim tchibo dan çektirdim taze taze, tavsiye ederim👍🏻 dolabı bi açıyorum, bi yandan mehmet efendiden alınmış kahve kokusu bir yandan taze çekilmiş filtre kahve kokusu miss.. çayın zaten hastasıyım, bana bütün gün çay kahve olsun başka bişey istemem 😁
    Amerikaya gidersem de yeni kahve keşifleri yaparım mutlaka, bu filtre kahve konusunda da çok yeniyim zaten, çekirdek konusunda tavsiye verecek olan olursa seve seve dinlerim 👍🏻

bende gidersem kahve keşiflerini keşfine çıkmayı düşünüyorum ama çay başka bişey yaa :hugging_face:

işi gücü bitirdik kahve keşfi yapıcaz :) görende amerikayı yeniden keşfediyoruz diyecek otur oturduğun yerde işte eheuehehehe eehe :)

amerikaya gitmişiz bi kahvede mi içmeyek abi :grinning_squinting_face:

Türk kahvesi iç bide çay iç yeter fazlası bünyene bünyemize zarar verir :)

annem gibisin aynı o da şunu içmeyin bunu içmeyin :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:

• ⭐⭐

@bidünya sen başla yazmaya özelden ben cevap yazarım sana ben yazmayı bilmiyorum sana kızmam sen başkasın

• @aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@HPX okula giderken hep okullu kabuslar görürdüm ama şimdi çok özlüyorum okul zamanlarımı. Şimdiki aklım olsa daha çok keyfini çıkarırdım.
    Hatta bazen çocukları biraz daha büyütüp birşeyler mi okusam diyorum veya greencard çıkar da gidersek eğer orada hem ilgimi çeken hem keyfini çıkaracağım bir alanda okumak istiyorum, evet 40ından sonra nolmuş 😂😂 Hem sosyal çevre edinme, hem meşgale, dil geliştirme, daha hızlı adaptasyon vs için de süper bir fırsat olur gibi geliyor.. Evet evet, çıksın da öyle yapayım en iyisi 😁😜

Vallah ablam okumanin yasi yok :) hele hele öyle dis ülkelerde mesela almanya, amerika gibi. Ben mesela bir kac sene calistim ondan sonra dedimki afederseniz lanet olsun böyle seye ben okumak istiyorum ve o var olan firsatlari kullandim. Ve 25 Yaainda üniversiteye basladim.. burda 35 üstü okuyanlarda var yani insan istedikden sonra ve allah saglik ve ömür verdikden sonra hersey olur :)

• ⭐⭐⭐⭐

@asilelif eski bi makinamız vardı, ondan kalma tchibo kağıtlar vardı ama yine de gitmişken tchibodan aldım filtreyi de, ama sonraki için aklımda olsun rossman 👍🏻 Ben de çok acı ve hard sevmiyorum, ilk deneme için guatemala çektirdim az birşey, hepsini deneyeceğiz bakalım 😌 ben muhtemelen blonde roast belki medium roast seveceğim heralde..

Kahve çekirdeklerinin diyarına yakın yerlere gideceğiz ne de olsa, şimdiden biraz deneyimlemek lazım , orada da eksper oluruz 😀😀

• ⭐⭐

@aysegul tchibo da da pahalı bir dahakine roosmaan dan al kahve kağıdını

@HPX ayyy teşekkür ederim söylemen yeterli ama burada da tchibo nun dükkanı var ben ordan alıyorum

Dogrudur ablacim :) ama eger mutlaka bir gün bi yüz yüze tanisma firsatimiz olur ise geri cevirmessiniz umarim :)

• ⭐⭐⭐

@asilelif eski bi makinamız vardı, ondan kalma tchibo kağıtlar vardı ama yine de gitmişken tchibodan aldım filtreyi de, ama sonraki için aklımda olsun rossman 👍🏻 Ben de çok acı ve hard sevmiyorum, ilk deneme için guatemala çektirdim az birşey, hepsini deneyeceğiz bakalım 😌 ben muhtemelen blonde roast belki medium roast seveceğim heralde..

Kahve çekirdeklerinin diyarına yakın yerlere gideceğiz ne de olsa, şimdiden biraz deneyimlemek lazım , orada da eksper oluruz 😀😀

ayşegül hep sen ayartıyorsun bunları bunlar ne bilir chibo guatamela falan :) Türk kahvesi de anlarlar :) ;)

• ⭐⭐

@HPX insallah kısmet niye geri cevireyim kahve severim ben

• ........

ayşegül hep sen ayartıyorsun bunları bunlar ne bilir chibo guatamela falan :) Türk kahvesi de anlarlar :) ;)

yine fakirliğimiz yüzümüze vuruldu @asilelif :grinning_squinting_face:

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş aaaaaaaaaa ayıp ayıp niye bilmiyormuşuz

@HPX insallah kısmet niye geri cevireyim kahve severim ben

Insallah ozaman nasip kismet diyemim ablacigim :)

• @bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

ben ne dedim sen anladın etme kardeşim fakirlik suçmu bi yaşam biçimi zuahahahaahah :)

• ⭐⭐

@bidünya aynen ezdikçe eziyor oktay abi böcek gibi hissettim kendimi

• ⭐⭐⭐⭐

@HPX heryerde her yaşta okunur tabiki, amerikada tabi yaş olayı hem okulda hem iş hayatında bizdekinden çok farklı. Gidemesek de burada da okuruz ya, burada olmaz diye birşey yok 🤘🏻

• ⭐⭐

@asilelif pahalı alınmıyor artık kapsüller

@Oktay-İbiş aaaaaaaaaa ayıp ayıp niye bilmiyormuşuz

ben bir şey demedim kardeşim kader utansın :)

@bidünya aynen ezdikçe eziyor oktay abi böcek gibi hissettim kendimi

ben daha yazmayacam ben ezeceğime belediye otobüsümü çarpaydı onumu istiyorsunuz :)

ben ne dedim sen anladın etme kardeşim fakirlik suçmu bi yaşam biçimi zuahahahaahah :)

evet felsefemiz oldu artık bizim :grinning_squinting_face: istesek zengin oluruz ama istemiyoruz

Benzer Başlıklar

• DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • Dv2021 greencard askerlik tecil durumu

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -5 Oy
    3 İleti
    296 Bakış
    infant27I
    @Rhonster tamam yazayim teşekkürler
  • DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi (Kaybedenler Kulubu)

193
    12 Oy
    193 İleti
    8k Bakış
    CalibraturboC
    Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k