Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.2k 488 209.0k 495

• @Yaheli inşallah rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin

• @Yaheli Kesinlikle. Ayrıca yine gitmek istedim diyelim 100.000 dolarım olsa birçok ülkenin iş kurma vizesi var onlara başvururum. Özellikle son konjonktürde ABD ilk tercihim olmazdı.

• @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum.
    Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi).
    Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı

• geçen sene çekiliş pause olmadan fotograf çektirmiştim..baya üzüldüm verdigim paraya :) şimdi açılır açılmaz bu fotografı kullansam sizce sorun olur mu ?

• @Serhat-Tarhan-0 estetik olmadıysanız veya fotoğraf kuralları değişmezse olmaz :) başvurular açılsında bu seferki foto çekiminiz benden olsun :))

• DV 2023 için beklediğimiz dönemle bu tarihlerde forumdaki paylaşım sayfa sayısı 1000 i geçmişti, şimdi bakıyorum 200 sayfa olmuş :)
    Nasıl bir heves kırılması, nasıl bir yılma yaşamışız düşünün. Elbette o dönem buralara yazan arkadaşlardan göç sürecini tamamlayan hayallerini gerçekleştiren arkadaşlar da var ama insanların hayatı, rotası, hevesi her şeyi değişti.
    Her geçen gün süreci daha da zorlaştırıyorlar. Umarım eski heyecanımızı tekrar yakalarız :) :)

• @istanbuladami

@istanbuladami Maalesef sonuçların açıklanacağı gerim sayım sayacında hergün bir eyaleti paylaşanbir arkadaş vardı insan o fotoğraflara bakınca orada olmak istiyordu sonuçlar açıklanacağı gün discord toplanıp saati beklerken heyecan kazananların sevinçlerine ortak oluyorduk güzel bir curcuna oluyordu dediğin gibi o yok maalesef umarım dv28 de eski günlere döneriz :)

• @T.C.-Kubilay-Dikici valla aklıma o geldi bugün :) her gün bir eyalet. Eksisi, artısı, özelliği, hikayesi vs vs. sayaç paylaşan, farklı bilgiler edindikçe buradan paylaşan.. Çok hareketliydi ve bence aslında öyle de olmalı.
    Mesela ben o dönem buralarda paylaşılan youtuberlardan, bilgilerden, paylaşımlardan çok ciddi bilgiler edinmiştim. Çok değerli iş bunlar.
    Henüz hayalimize kavuşmak bize nasip olmadı ama bir çok arkadaş gitti burdan biliyorum. Farklı sosyal medya hesaplarından ekleştiğimiz kişiler de vardı. bakıyorum arada haala oralardalar, çoğunun da hayatı oturmuş. Çok güzel :)
    İnşallah bir gün bize de nasip olur

• @Serhat-Tarhan-0 Başvuru yapamadığınız için kullanmadığınızı varsayıyorum başvuru için uygunsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

• @Serhat-Tarhan-0 bende aynı şekilde eylül ayında sadece green card için çekilmiştim. Bende de soru işaretleri oluştu. Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf olmadığından yüklediğimizde sıkıntı yaşar mıyız? Sonuçta fotoğrafın kayıt tarihinden son 6 ay içersinde çekilmediği anlaşılıyor. Sistemin otomatik eleme şansı olabilir mi? Ben yine de risk almadan tekrar çektiririm herhalde başvuru başlamadan diye düşünüyorum.

• @asencan önceki sene başvurularında kullandığı fotoğrafla başvurup kazanmış amerikada olan bir çok kişi var otomatik eleme yaşanmadı diyebiliriz yani. Ancak yinede bir engeliniz yoksa 2 saniye yeni bir fotoğrafınızı çekip yenisini kullanmayı tercih etmek en iyisi olacaktır. Bunun için fotoğrafçıya gitmenizede gerek yok evde kendiniz bile çekebilirsiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k