DV2027 Sohbet Odası
-
@asencan benim beklentimde açılmasından yana ama benim canımı sıkan 100 bin dolar haberlerı
-
@Serhat-Tarhan-0 ilk etapta pilot bazı ülkeler için geçerli olabileceğini söylemişler. Böyle bir uygulama yaparlarsa ki inşallah yapmazlar, umarım Türkiye muaf olur.
-
@asencan nato zirvesinde malum kişi ile trump baya samimi görüntü verdi sürekli..açıklamalarında altını çize çize genç nufüsta azalma oldugunu söylüyor..inşallah yolumuza taş koymaz
-
Açıkçası 100bin dolar teminat olacağına ihtimal vermiyorum. Zaten 100bin doları olan adam ülkesinden gitmez.
-
@Serhat-Tarhan-0 bölgede o kadar sıkıntı varken oturup onu konuşmamışlardır.
-
@Yaheli inşallah rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin
-
@Yaheli Kesinlikle. Ayrıca yine gitmek istedim diyelim 100.000 dolarım olsa birçok ülkenin iş kurma vizesi var onlara başvururum. Özellikle son konjonktürde ABD ilk tercihim olmazdı.
-
@Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum.
Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi).
Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı -
geçen sene çekiliş pause olmadan fotograf çektirmiştim..baya üzüldüm verdigim paraya :) şimdi açılır açılmaz bu fotografı kullansam sizce sorun olur mu ?
-
@Serhat-Tarhan-0 estetik olmadıysanız veya fotoğraf kuralları değişmezse olmaz :) başvurular açılsında bu seferki foto çekiminiz benden olsun :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum