Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

I-130, Petition for Alien Relative

Benzer Başlıklar

• I-130 başvurusundan sonraki biyometrik randevusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    132 Bakış
    S
    @Claudia-J-Muslu işlemlerimizin tamamını Ankara elçilikten yapacağız.Çok teşekkür ediyorum.Kolay gelsin.
  • I 130 onaylandıktan sonra evlilik ne zaman yapılabilir

3
    0 Oy
    3 İleti
    198 Bakış
    I
    @rüya Merhaba, I130 basvurunuz mu onaylandı? Eğer öyleyse basvuruyu ne zaman yapmıstınız?
  • Uniting for Ukraine ile evlilik süreci

3
    0 Oy
    3 İleti
    329 Bakış
    Papa_DoD TVP
    Avukat hanımda bahsettiği üzere Amerika'da olduğu için alamazsınız. Çünkü Şartlı tahliyeyi ülkeye girerken sınır polisi veriyor. Bunun öncesinde Şartlı Tahliye alacak kişiye Amerika'da birinin sponsor olması gerekiyor ve bu sponsorluk onaylandıktan sonra Seyahat izninin çıkması gerekiyor. Ukraynalılara seyahat izni hemen çıkıyorken Yabancı pasaportlu yakınına 1-2 hatta 3 ay bile sürebiliyor. Ben şanslı kişilerdendim 12 günde çıktı ama 65 gündür bekleyenler olduğunu biliyorum. Bu arada U4U için resmi evlilik şartı yok. Birlikte olduğunuzu kanıtlayan belgeler yeterli oluyor. Birlikte ödediğiniz fatura ev kirası gibi durumlarla kanıtlayabilirsiniz. Fakat siz zaten Amerika'da olduğunuz için bundan faydalanamazsınız. Çünkü bir diğer şart 11 şubat öncesinde Ukrayna'da yaşıyor olmanız gerekiyor. (Sınırda bunun kontrol edilmediğine dair bazı kişiler yorum yapmıştı ama emin değilim.)
  • I-131 Advance Parole Basvurum

3
    1 Oy
    3 İleti
    384 Bakış
    Nur SönmezN
    @Claudia-J-Muslu çok teşekkürler sorularımı ayrıntılı bir Şekilde yanıtladıydınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k