Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vatandaslik sureci

• Merhabalar, daha once soruldu ver gormedi isem kusura bakmayin. Green Card kazananlar , ABDye yerlestikten 5 sene sonra vatandaslik basvurusunda bulunabiliyor, benim daha onceden hatirladigim bir durum var, soyleki 5 seneyi doldurmadan, ABdye giristen sonra kesintisiz 3 sene kalirsaniz , bu 3 senenin sonunda da vatandaslik icin basvuru yapilabilir, bu dogru mu ?. GC cekilis yoluyla kazanildi, evlilik degil. Eger bu dogru ise, farzi misal bu 3 sene icerisinde 15 ya da 30 gun icin ABD disinda bulunuldu ise, bu sureci etkiler mi ? Tesekkurler .

• @cnpist, içinde söyledi: Vatandaslik sureci

Merhabalar, daha once soruldu ver gormedi isem kusura bakmayin. Green Card kazananlar , ABDye yerlestikten 5 sene sonra vatandaslik basvurusunda bulunabiliyor, benim daha onceden hatirladigim bir durum var, soyleki 5 seneyi doldurmadan, ABdye giristen sonra kesintisiz 3 sene kalirsaniz , bu 3 senenin sonunda da vatandaslik icin basvuru yapilabilir, bu dogru mu ?. GC cekilis yoluyla kazanildi, evlilik degil. Eger bu dogru ise, farzi misal bu 3 sene icerisinde 15 ya da 30 gun icin ABD disinda bulunuldu ise, bu sureci etkiler mi ? Tesekkurler .

Sayin@cnpist, vatandasliga daha kisa surede basvuru yollari vardir, ama bunlar sadece ozel durumlari kapsar. Ornegin ABD vatandasi esin yurtdisinda gorevlendirilmesi gibi veya askeri vatandaslik gibi. Genelde vatandaslik icin yesil karti aldiktan sonra bes yil gecmesi gerekir, vatandas ile evlilik yolu ile alininca bu sure uc yildir.

• Tesekkurler

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• Aynı Dönemde Eb3 ve E2 Süreci

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    310 Bakış
    Er RaynE
    @Claudia-J-Muslu nazik cevabınız için teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    12 İleti
    880 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ysmguller, içinde söyledi: EB5 Ankara Randevu Süreci @Claudia-J-Muslu Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.merak ediyorum ben ve kızım bu bekleme sürecinde turist vizesine başvurabilirmiyiz ve bu başvuru EB5 vizemizi olumsuz etkiler mi ? Teşekkürler 🙏 Sayin@ysmguller, bizim tavsiyemiz once turist vizesi onayi aldiktan sonra EB-5e basvurmaktir. Ancak sizde zaten EB5 basvurusu yapildigi icin duruma bakmakta yarar olacaktir. EB-5 gocmen vizesi oldugu icin turist vizesi almak istediginizde bunu neden istediginiz ve ABDye giderseniz doneceginize emin olmak isteyeceklerdir. Turist vizesinden olumlu yanit almama ihtimaliniz yuksektir. Biz durumunuzu inceleyip ABD ve TC ile baglariniza baktiktan sonra size genelde basvurun veya basvurmasaniz daha iyi olur gibi bir degerlendirmede bulunuyoruz. Bilginize sunar mutlu yillar dilerim.
  • NVC Sürecindeyken Başvurunun İptal Edilmesi

4
    0 Oy
    4 İleti
    297 Bakış
    ModeratorM
    @Saadet-I Muslu Hukuk Burosu'na su siteden ulasabilirsiniz: https://amerikavatandas.com/tr/hizmetlerimiz/
  • bosanma sonrasi DV sureci

3
    -3 Oy
    3 İleti
    311 Bakış
    C
    @Duygu07 Bana sanki mülakatta eleneceksiniz gibi geliyor. Çünkü boşanma davaları öyle 2 celsede bitmiyor Türkiye'de. Hem boşansanız bile ayrıntılı nüfus kayıt örneğinde boşanma tarihi çıkıyor ancak ben Konsolosluk görevlilerinin bunu dert etmeyeceği düşüncesindeyim. Tüm dosyanın bir örneğini verirsiniz, dilekçe yazarsınız, bizim davamız önceden başlamıştı o yüzden yazmadım dersiniz, bence kötü karşılamazlar. Eğer İstanbul konsolosluğundaki o takıntılı adam denk gelirse eler :D ama o akıcı İstanbul türkçesi konuşan kadın denk gelirse halinden anlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k