Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Karavan ile Amerika da Yaşam

Benzer Başlıklar

• Amerika ya ilk giriş planim

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    406 Bakış
    Adil UğurA
    @ayvalik10 evet haklısınız özür dilerim, ben bahsettiğiniz başlığı görememiştim. Kuralınızı biliyorum uyarı için teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzere bahsettiğim konuyu ana konu altına taşıyayım mi?
  • 0 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    crazycellsC
    @yaprak Amerika’ya gitmek için en kısa yol evlilik nasıl yapmam gerekiyor içinde söyledi: Merhaba amerikada yaşamak ve çalışmak istiyorum green karta daha önce bir siteden başvuru yaptım ama dolandırıldım 1.800tl param çöpe gitti ve umudum kırıldı açıkçası hangi siteden green karta başvuru yapabilirim ve türkiyede abd vatandaşı olan biri ile evlenip gitmek istiyorum yada oradaki vatandaşın buraya gelip masraflarını karşılayıp anlaşmalı olarak evlilik yapmak istiyorum istediği ücreti ödeyerek tabiki vize vs çıkmaz diye korkuyorum vede ona ayıracak bir bütçem yok açıkcası 1yıllık süreçte gidilebiliyor evlensem bile diye biliyorum doğru bilgi sahibimiyim yada siz beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻 Green Card cekilis basvurulari icin su konuyu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır Evlilik ile ilgili su konuyu takip etmelisiniz, ilgili konulara ayri ayri yonlendirme yapiyor... ama Green Card alabilmek icin evliliginizin iyi niyetli bir evlilik olmasi ve gocmenlik niyetiyle olmamasi gerekiyor, bilginize: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • Amerika askeri üssüne hizmet ile başvuru hakkinda

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    1 Oy
    5 İleti
    938 Bakış
    MySeaM
    @bertug, içinde söyledi: Amerika askeri üssüne hizmet ile başvuru hakkinda Merhabalar; 3 yıldır greencard a başvuran bir bilg muh öğrencisiyim. You tubeda gezinirken bu kanalda bir röportajda babası turkıyede Amerikan devletinin bir üssünde çalışmış bir kişi Greencardi bu yolla aldığını söylüyordu. Bende 2 3 gun önce dedemin amerikan askeri üssünde emekli olduğunu. Ve babamın dedesinin ise Amerikada uzun yıllar yaşadığını orda kayıtları olduğunu öğrendim. Bunlar aracılığı ile şans nedir öğrenmek istedim. Ayrıca bu konuda tanıdığınız iyi bir avukat varsa Amerika'daki arkadaşlardan yada büyüklerinden yardım istiyorum iletişim kurmak için. Teşekkürler Ben size bir websitesi linki vereyim. Bu konuda haklisiniz, eger en az 15 yil bir Amerikan ussunde veya elciliginde calismissa ve oradaki yetkili yani mudur/supervisor tavsiye belgesi doldurursa, calisanin kendisi, esi ve cocuklari ozel bir statude greencard alabiliyorlar. Linkdeki bilgiler Ingilizce. Artik Turkce'ye birsekilde cevirtirsiniz. https://www.nolo.com/legal-encyclopedia/green-cards-employees-the-us-government-abroad.html
  • 0 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    ?
    @calibraturbo Asıl talihli yerine spouse nin Green cardı alıp yaşama başlaması. içinde söyledi: Suan hazırda davaları sürüyor bunu green card basvuru süreci içinde elçilige göstermek gibi bir durumum- gereklilik varmıdır hocam Boşanma aşaması varsa annen babanla gidemez, elçilik: mahkeme bitsin öyle gelin der.sonuç alınana kadar baban usa ya gidebilir.çocukları da götürebilir ama anne gidemez.boşanmayi gizleyin(baba kabul ederse-ikna edilirse) Anne babayla usa ya bir şekilde gitsin.Anne orada"boşanmak istemiyorum "diye karşı dava açsın(baba boşanmada ısrar etse bile önemli degil) ve dirensin. Anne durumu -gelişmeleri konsolosa bildirsin. 3 yıldan sonra zaten durum annenin lehine geliseçektir.bu süre zarfında mümkünse Anne usa dan hiç çıkmasın.önemli olan boşanmayi Anne usa deyken yapmak ve belki bir süre idare etmek.yani onemli olan zaman kazanmak.kimse anneyi boşandın gc hakkını kaybettin diye zorla sinir dışı edemez. Gc süreci biraz zorlu olur ama sinirdışı olmaz.Anne babadan bağımsız gc alır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k