Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Karavan ile Amerika da Yaşam

Benzer Başlıklar

• Amerika ya ilk giriş planim

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    406 Bakış
    Adil UğurA
    @ayvalik10 evet haklısınız özür dilerim, ben bahsettiğiniz başlığı görememiştim. Kuralınızı biliyorum uyarı için teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzere bahsettiğim konuyu ana konu altına taşıyayım mi?
  • Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    634 Bakış
    knnrnK
    @Hawkerx, içinde söyledi: Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ? Yani konsolosluğa durumu anlatsam bana 6 aylık bir esneme yapamazlar 6 ay sonra tekrar sağlık raporu al giriş yap demezler. O zaman mecbur Amerikaya 1 hafta giriş yapıp çıkacağım. Dunyada baska hicbir ulke cekilisle gocmenlik vermiyor. O kadarcik eziyeti de olsun artik.
  • -3 Oy
    2 İleti
    297 Bakış
    crazycellsC
    @yigitbo, içinde söyledi: Yeşil Kartı (Greencard) Amerika'dan Türkiye'ye Göndermek ve Kalış Süresi Merhaba, Benim Amerika'daki adresime yeşil kartım ulaştı. Fakat ben Türkiye'de oturuyorum hala, üniversitem bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum. Amerika'daki yeşil kartımı Türkiye'ye nasıl postalatırım? En güvenli ve hesaplı yol hangisi? Ayrıca bu 2019 Eylülün sonu gibi ilk girişi yaptım Amerika'ya ve 5 gün kaldım işlemleri başlatabilmek ve kartımı alabilmek için daha sonra Türkiye'ye döndüm. 2020 Temmuz-Ağustosta tekrar giriş yapmak istediğimde bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Öğrendiğim kadarıyla sorgulamaya tabii tutulacakmışım. Bu sorgulamayı üniversiteden yeni mezun olduğum gerekçesini kullanarak rahatça geçebilir miyim? Yoksa benim her 6 ay içinde en az 1 kere Amerika'ya girmem mi gerekiyor? Teşekkürler, En iyi dileklerimle. https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
  • Amerika ilk giriş tecrübesi

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    28 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    knnrnK
    @roccorocco Evet, ilk giristen sonra vize 12 ay sureyle green card yerine gececek. ABD'ye kart olmadan sorunsuz girebilirsiniz. Ama baska ulkelerden (kart veya gecerli vize olmadan) aktarma yaparken sorun olabilir, o nedenle aktarmasiz ucus tercih edin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k