Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Karavan ile Amerika da Yaşam

Benzer Başlıklar

• Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    634 Bakış
    knnrnK
    @Hawkerx, içinde söyledi: Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ? Yani konsolosluğa durumu anlatsam bana 6 aylık bir esneme yapamazlar 6 ay sonra tekrar sağlık raporu al giriş yap demezler. O zaman mecbur Amerikaya 1 hafta giriş yapıp çıkacağım. Dunyada baska hicbir ulke cekilisle gocmenlik vermiyor. O kadarcik eziyeti de olsun artik.
  • Amerika askeri üssüne hizmet ile başvuru hakkinda

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    1 Oy
    5 İleti
    938 Bakış
    MySeaM
    @bertug, içinde söyledi: Amerika askeri üssüne hizmet ile başvuru hakkinda Merhabalar; 3 yıldır greencard a başvuran bir bilg muh öğrencisiyim. You tubeda gezinirken bu kanalda bir röportajda babası turkıyede Amerikan devletinin bir üssünde çalışmış bir kişi Greencardi bu yolla aldığını söylüyordu. Bende 2 3 gun önce dedemin amerikan askeri üssünde emekli olduğunu. Ve babamın dedesinin ise Amerikada uzun yıllar yaşadığını orda kayıtları olduğunu öğrendim. Bunlar aracılığı ile şans nedir öğrenmek istedim. Ayrıca bu konuda tanıdığınız iyi bir avukat varsa Amerika'daki arkadaşlardan yada büyüklerinden yardım istiyorum iletişim kurmak için. Teşekkürler Ben size bir websitesi linki vereyim. Bu konuda haklisiniz, eger en az 15 yil bir Amerikan ussunde veya elciliginde calismissa ve oradaki yetkili yani mudur/supervisor tavsiye belgesi doldurursa, calisanin kendisi, esi ve cocuklari ozel bir statude greencard alabiliyorlar. Linkdeki bilgiler Ingilizce. Artik Turkce'ye birsekilde cevirtirsiniz. https://www.nolo.com/legal-encyclopedia/green-cards-employees-the-us-government-abroad.html
  • 0 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @cihad-ecevit Amerika vatandandaşlık için yardım edecek bilgisi olan kişiler cevap verebilir mi lütfen içinde söyledi: @crazycells ödedim hepsini parmak izi felanda verdim mülakat tarihi verilecek işte büyük ihtimalle de red olucak 1 buçuk seneyi felan bulur benim vatandaşlığı almam öyle gözüküyor O durumda devam etmemek icin bir neden yok. 2014 yilinin Eylul ayi demissiniz... ilk 6 ayi katarsak Mart 2014'ten hesaba baslayabilirsiniz... Mart 2019'da son 5 yilin en az 30 ayi ABD icinde oluyorsunuz ve 6 aydan fazla da ABD disinda bulunmamis oluyorsunuz. 90 gun once basvuru yapabilirsiniz, o nedenle Aralik 2018'de basvuruya baslamaniz (ilk formu gondermeniz) daha iyi olurdu (ya da Ocak 2019 diyelim, cunku tarihler ayin 1'i ya da 30'u da olabilir, garanti hesap yapmis olalim) Suradan 90 gun hesabi da yapabilirsiniz: https://www.uscis.gov/forms/uscis-early-filing-calculator
  • 0 Oy
    15 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    @rasul1995, içinde söyledi: 2800 TL Kötü ve Garanti Yaşam vs 3500 TL Maaşlı Yormayacak İş vs Green Card @freeworld Eğer hafta sonları sevdiğiniz bir işte çalışıyorsanız ve fazla çalışma karşılığında da ücretini alıyorsanız, sosyalleşmek için başka bir ülkede daha fazla şansınız varsa ve monoton yaşamanın mümkün olmadığı bir ülke olan Amerika'da yaşıyorsanız kesinlikle mutlu olursunuz. Benim sıkıntım işimi sevmiyorum, bu tüm hayatı etkileyen bir şey. Ancak garsonluk yapsam, karşılığını alsam, çok çalışsam ama mutlu olsam beni etkilemez ki. Ne bileyim. Olay biraz nereye çeksek oraya gidiyor gibi :) Bugün rüyamda zaten green card'ın çıkmadığını gördüm. Kabus gibiydi. Zaten %99 çıkmayacak, biliyorum ama yine de insan üzülmüyor değil ya, rüyaya müdahale edemiyoruz o yüzden :D Inanin Amerika'da hayat bircok kisi icin Turkiye'den daha monoton. Nedeni ise haftanizin buyuk bolumu yolda ve calismakla geciyor. Turkiye'deki gibi cat kapi aksam komsuma gideyim, cikip cafede takilayim olayi cok zor. Cevrenizde takilabileceginiz cok fazla arkadasiniz yoksa, zaman harcayacaginiz hobileriniz yoksa, daha monoton bir hayat buradada var...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k