DV2021 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar fotoğraf işini ayarlayamadım işlerim dolayısıyla 4 kasım pazartesi günü çektirebileceğim. Son başvuru tarihi 5 Kasım 12.00(GMT-5) , bu Türkiyedeki zamana göre 5 Kasım 20.00 yapıyor doğru mudur? Bu saate kadar başvurabilirim değil mi?
-
Arkadaşlar İlk defa geçen sene başvuru yapmıştım şimdi hatırlayamadım,başvuru sırasında çocuğun fotosunu sisteme yüklüyormuyduk?
-
@erdem9 evet yüklüyorsunuz.
-
@Nothing-Man teşekkür ederim.bu akşam bir aksilik olmazsa başvurumu yapacağım.
Fotoğraf konusunda sıkıntı yaşıyorum ama.fotoğrafçıda 5*5 ayar yapılıyor ancak idphoto4you sitesinde uyumsuz oluyor.çocuğu kendim çekip yüklicem artık umarım sorun olmaz -
@erdem9 sorun olmaz evde çekin, beyaz duvar veya beyaz çarşaf üzerinde, kendi fotonuzu da klasik vesikalık çekin hatta onu da evde çeke bilirsiniz.
-
@rrn FOTOĞRAF İÇİN STÜDYOYA GİTMENİZE GEREK YOK EVDE YAPABİLİRSİNİZ, VEYA STÜDYODA ZATEN VESİKALIK RESİM 1 DK DA ÇIKIYOR, BU GÜN CUMA SON GÜNE BIRAKMAYIN ŞUAN BİLE YÜKLEME EKRANI SORUN VERE BİLİYOR.
-
az önce sorunsuz bir şekilde başvurdum. chrome kullandım.
-
@metn tebrikler başarılar,
-
Herkese iyi akşamlar, forumu biraz dolaştım fakat çalıştığım için uzun bir süre ayırıp istediğimi bulamadım. Geçen yılki vesikalığımı tekrar göndersem bir problem olur m? Kılavuzda herhangi bir talimat var mı? Herkese iyi akşamlar..
-
yeni foto cektir şart bu
-
Bu ileti silindi! -
@Nothing-Man çok teşekkür ederim efendim, sağolun. :)
-
@ayvalik10 kızılcık daha iyi dediler :)
-
@İlker-fatih-Gür yönergeye göre son 6 ay içinde çekilmiş olmalı fotoğraf.
-
Merhabalar
Eşimi başvuruya dahil etmesem bu durum beni etkiler mi diskalifiye olur muyum yada bana çıksa gidebilir miyim? -
@AmerikanRuyası evliyseniz şansınız x2 şeklinde düşünün. eğer eşinizinde geçerli pasaportu var ise çekilişe birlikte katılın.
-
@ayvalik10 " ben sizi denedim bakalım BİLİYORMUSUNUZ?" :D çok tanıdık geldi
-
@Oktay-İbiş sanırım anlatamadım kendi başvuruma eşimi dahil etmesem olur mu?
-
@AmerikanRuyası evliyseniz tabikide başvurunuza eklemelisiniz...
-
@AmerikanRuyası Olmaz diye biliyorum dahil etmek zorundasınız galiba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum