Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@HockeyUmpire2 Hosgeldiniz.
-
-
@HockeyUmpire2 hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun.
-
@HockeyUmpire2 hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim, şansınız bol olsun, ilk günlerdeki işleriniz çok kolay geçsin
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris
Selam Arkadaşlar 👋 29 Ekim 'de thy-lufthansa ortak ucusuyla İstanbul - Munih- Miami' ye ilk girişimizi yaptık... Aktarma süremiz 3,5 saatti. İyiki daha kısa degildi ancak yetti. (harç pulu ödemedik) Kısaca eğer çocuklu aileyseniz mümkünse direkt uçuş tercih edin. Baya yorucu oluyor... On defa sarı dosyayı göstermek zorunda kaldık. Permanent residence kartı görmek istiyorlar. İlk giriş olduğundan dosyamız oldugunu soyledik.
Özellikle çocuklu aileler için not düşmek isterim küçük kutu sütlerden vakumlu posetlere koyup cantama koymuştum bir çok güvenlikten geçmeme rağmen almadılar. Ve resmen hayatımı kurtardı. Biraz snacks ve bardak lara koyulan yapımı kolay hazır çorbalardan aldım. Bu sayede oğlum yemek konusunda sıkıntı cekmedi..
Miami girişinde çok sıra vardı ama çocuklu ailelere öncelik verdiler ve sarı dosya larımızı polise teslim ettik ve adres değiştirmek istediğimizi söyledik. Sonra ne kadar para yanımızda oldugunu sordu, söyledik. Baska biir polis arkadaşı cagırıp ofise gectik. 15 dakika bekledikten sonra pasaportlarımıza vize basılmış halde bize teslim etti ve damga ın bir sene gecerli oldugunu söyledi...
Valizlerimizi aldıktan sonra rental car centera devam ettik. Arabamızı alıp navigasyon la (cevrimdısı haritalardan bölge haritasında belirlediği alan çok işe yaradı.) kalacağımız yere vardık.
Not : Türkiye'de ki yeni kredi kartlarında güvenlik nedeniyle isimi soyisim yazmıyorlar sadece arka tarafında imzanız oluyor. Amerika'da Araba kiralarken muhakkak kredi kartında isim-soyisim yazılı olması gerekiyor bilginiz olsun. Prepaid hat 1 aylık 50$. 4gb İnternet ve sınırsız konusma...
Şimdilik bu kadar. Umarım Hepiniz gideceginiz yerlerde mutlu olursunuz... İyi şanslar 🤞
Deneyimler için teşekkürler. Sizlere Bol şans :)
-
Sayın @HockeyUmpire2 hayırlı olsun yeni yaşantınızın size ev ailenize sağlık huzur mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim
Deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın şansınız bol olsun
-
@HockeyUmpire2 hayırlı olsuunn😌 Türlü olumsuzluklardan, kararsızlıklardan ne güzel günlere geldiniz, daha da güzellerini yaşayın orada inşallah. Ailenizle kocaman mutluluklar yeni hayatınızda..
-
@HockeyUmpire2 Tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim. Tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyoruz
-
@HockeyUmpire2 işten güçten bilgisayarımı yeni açtım. Hoşgeldin yeni memleketine
-
@HockeyUmpire2 hoşgeldiniz ve bol şans/keyif dilerim
-
Florida’ya Memleketimize hosgeldiniz. Bol sans ve kolayliklar dilerim. Guzeldir Florida 👍😀
-
@crazycells. Merhaba herkese ben 3 ay önce gc ile abd ye geldim. 4-5 ay sonra türkiyeye gidip 2 ay kalmak istiyorum. Burada hastahaneler pahalı 1 amaliyata girmek istiyorum birde 3 dişime implant yaptırmak istiyorum. Sorum şu ben türkiyede bu işlerimi bitirip abd ye gelmek istedigimde havaalanında zorlukla karşılaşırmıyım 2 ay uzun bir süre diyip beni abd ye almama durumları varmı. Sonuçta saglık için gidiyorum acaba tr de amaliyata girdigime dair bir belge işimi çözermi yada tr gitmeden göçmen ofisine bilgi verip bir evrak alsam ( böyle bir işlem varmı bilmiuorum) abd girişimde faydası olurmu. Ne bilim yani biraz endişeliyim sizde 2 ay türkiyede kalıp sorunsuzca ABD ye girmek için ne yapmalıyım. Yada 1 hafta kalıp gelsem 2 ay sonra tekrar gidip 1_2 gün kalsam olurmu. İmplant biraz zor işlem 2_3 ay doktor diş tadavisi yapacak. Ne yapmalıyım arkadaşlar
-
@bluegreen Aşağıdaki ki linkte sorularınızın cevabını bulabilirsiniz özellikle ilk ileti
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri -
@HockeyUmpire2 Hayırlı olsun.
-
@bluegreen abd dışında 6 aydan fazla kalmayın. Ben 1 senede 3 giriş çıkış yaptım toplamda abd de 2.5 ay kaldım.
-
@HockeyUmpire2 Yeni hayatınızda başarılar, en iyi dileklerimi yolluyorum.
Prepaid hat konusunda yardıma ihtiyacım var, hangi firmadan aldınız ? Bir de bu numara ve kart sadece alınan süre kadar mi geçerli oluyor, yani sonrasında iptal mi ?
Ben de 1 aylık kalacağım ilk girişi şimdi yapiyorum, Turkcell şirket hattıma yüklenmek istemiyorum ve prepaid alacağım
-
@caglarcan Metropc den aldım t-online hatti 50 usd internet sınırsız. gelecek ay odemediğin taktirde hat kullanılmıyor. Ayrıca bazen 9 usd ye 150 usd lık telefonuda beraberinde alabilirsin. Toplam 59 usd ye hat ve telefon sahibi olabilirsin.
-
@caglarcan, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris
@HockeyUmpire2 Yeni hayatınızda başarılar, en iyi dileklerimi yolluyorum.
Prepaid hat konusunda yardıma ihtiyacım var, hangi firmadan aldınız ? Bir de bu numara ve kart sadece alınan süre kadar mi geçerli oluyor, yani sonrasında iptal mi ?
Ben de 1 aylık kalacağım ilk girişi şimdi yapiyorum, Turkcell şirket hattıma yüklenmek istemiyorum ve prepaid alacağım
sorularinizi uygun basliklarda sormalisiniz.
-
@ZaferY bey merhaba, mumkunse sizinle irtibat kurmak isterim. Hemen hemen ayni sartlardayiz, dv2020 talihlisim, sizin tecrübeleriniz ben ve benim gibi kişilere örnek olacaktır.
Teşekkürler. -
@arnblt 3 defa girip çıkmanızda bir sorun oldumu soru soruldumu ne soruldu. Bende 3 ay türkiyede kalmak istiyorum saglık nedeniyle. Özel degilse giriş çıkışınızı gerekli bir neden ile mi yaptınız. Biraz bilgi verirmisiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum