Resume Degerlendirme Hizmeti (Ucretsiz)
-
Gecenlerde denk geldigim bir resume inceleme hizmetini paylasayim.
Hazirladiginiz resume yi ilgili websitesinde yukluyorsunuz ve degerlendirme yaparak size gayet detayli rapor / oneri sunuyorlar (ucretsiz). Elbette pesinden ucretli resume yazma hizmeti geliyor fakat en azindan fikir vermesi acisindan rapor degerlendirilebilir.
Ben ABD'deki su an calistigim ise kabul gordugum resume yi yukledim ve cok hata:) buldular. Onerilerini dikkate aliyor olacagim.
(Yeni bir bilgi daha ogrendim, ABD'de is verenlerin (veya 3. parti IK firmalarinin) %93'u gonderdiginiz resume yi otomatik okuyan cihazlardan geciriyorlarmis (applicant tracking systems (ATS)). Bu sistemden de geciriyorlar ucretsiz
Yani ilk elemeyi makina yapiyor, sonra gercek sahis degerlendirmesine kaliyorsunuz - onlarca is basvurusuna yanit alamayanlarin dikkatine..)Denemenizi tavsiye ederim;
Forumumuzda ayni konuyu onceden bahseden arkadaslar var, yinede bu konu basligi altinda tutalim;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/319/abd-de-denklik-ve-diploma-kabulü-mühendislik/69
https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri/3643 -
Tesekkürler paylaşım için
-
@FreeWoRLD daha önce denedim bayağı faydasını gördüm.
-
Evet, çok faydalı, daha öncede belirtmiştim, ilk olarak özgeçmişi onların tavsiyelerine uyup düzenledikten sonra başka bir e posta adresiyle tekrar kayıt olup son halini verebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum