Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@gkhanfeez, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@fireandwater BIZ MUNICH DE EN GEC 15-20 DAKKA ICINDE DIGER UCAGIN KAPISINA GIDEBILECEK POZISYONDA OLMUSTUK UCAKTAN INDIGIMIZDE FRANKURTTA OYLE OLURSA COK SIKINTI YASAMAZSINIZ INS. BIRCOK TEK AKTARMALI BILET VU SEKILDE OLABILIYOR TAKIP EDIYORUM SORUN OLMUYORDUR GENELDE ADAMLAR BU ISI HERGUN YAPIYORLAR SONUCTA TECRUBE SABITTIR :)
Teşekkür ederim, eşimde aynı şekilde söylüyor ama yinede ben tereddüt ettim, arkadaşı aradım (eşi pilot) oda yetisebilecegimizi söyledi, artık deneyip göreceğiz..
-
@fireandwater biz frankfurttan geldik. Eğer indikten sonra hiç oyalanmadan yürümeye başlarsanız 45dk da diğer kapıya varıyorsunuz. Z terminaline yönlendiriyorlar. Arada trene falan biniyorsunuz. 2 kez kontrol noktasından geçiyorsunuz. Tuvalet ihtiyacınızı falan mümkünse diğer kapıya gidince halledin o zaman sıkıntı yaşamazsınız :)
-
@damladav, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@fireandwater biz frankfurttan geldik. Eğer indikten sonra hiç oyalanmadan yürümeye başlarsanız 45dk da diğer kapıya varıyorsunuz. Z terminaline yönlendiriyorlar. Arada trene falan biniyorsunuz. 2 kez kontrol noktasından geçiyorsunuz. Tuvalet ihtiyacınızı falan mümkünse diğer kapıya gidince halledin o zaman sıkıntı yaşamazsınız :)
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, elimizden geldiğince hızlı olacağız 2 çocukla..
-
uçaklara laptop alınmama kuralı iptal olmuştu değil mi ?
-
@cnpist iptal olali cok oldu. Gönül rahatligiyla laptop tasiyabilirsin. Aktarmali geleceksen aktarma noktasinda biraz didikleyebilirler o kadar.
-
@sigmoidalmammal tesekkurler :)
-
b1 ile esnek bilet alaniniz oldu mu hic arkadaslar ? Ogrenciyken ben almistim 100 $ verip tarih degistirmistim. Sene 2010du tabi. Hala bu sekilde yapaniniz var mi ve bilet i alirken expedia dan mi yoksa skyscanner dan mi aratip almaliyiz ny onereceginiz ucus var mi ?
-
@vermaynen, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
b1 ile esnek bilet alaniniz oldu mu hic arkadaslar ? Ogrenciyken ben almistim 100 $ verip tarih degistirmistim. Sene 2010du tabi. Hala bu sekilde yapaniniz var mi ve bilet i alirken expedia dan mi yoksa skyscanner dan mi aratip almaliyiz ny onereceginiz ucus var mi ?
sanirim bu sitelerden alamiyorsunuz, tam emin degilim ama bu esnek biletler icin bir acenta gerekebilir.
-
LOT AİRLİNES' ı kullanan oldu mu? Birde Varsova için 40 dakikalık aktarma süresi var yetisirmiyiz?
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
LOT AİRLİNES' ı kullanan oldu mu? Birde Varsova için 40 dakikalık aktarma süresi var yetisirmiyiz?
40 dakika biraz azmis :) bol sanslar simdiden...
-
@HockeyUmpire2 Seneler önce viyana-varşova arası kullandım. LOT, Anadolu jet'in biraz kötü hali gibiydi. 1 cikolata-bir su ile uçuş geçirdiler :smiling_face: Varşova Şopen Havaalanı (ismini cok seviyorum) büyük bir havaalanı değil. Ama 40 dakika rötarlar için pek bir esneklik sağlamıyor. Uçuşlarınız bağlı ise biraz beklerler gecikmelerde aksi halde uçağı kaçırabilirsiniz.
-
Herkese Merhaba
Bu ucuşta aktarbada bagaj işini nasil yapiyoruz bilet fiyati cok uygun gözüküyor saha önce hic yurt disi çıkmadık
-
bende simdi LOT buldum iki kisi 4700 tl gidis donus bekleme suresi 3 saat 40 dk yeterli olur sanirim bekleme suresi ? Transit vizeye gerek yok sanirim havaalanindan cikmadiktan sonra. Birde bagaj aktarimi nasil oluyor bagaj ile hic ucmadim hep sirt cantamla uctum. Aktarmada bagajlari geri almiyoruz sanirim aktarilacak yerden onlar kendileri aktarim isini yapiyor ve biz en son ulkeye vardigimizda ordan aliyoruz degil mi ?
-
bende simdi LOT buldum iki kisi 4700 tl gidis donus bekleme suresi 3 saat 40 dk yeterli olur sanirim bekleme suresi ? Transit vizeye gerek yok sanirim havaalanindan cikmadiktan sonra. Birde bagaj aktarimi nasil oluyor bagaj ile hic ucmadim hep sirt cantamla uctum. Aktarmada bagajlari geri almiyoruz sanirim aktarilacak yerden onlar kendileri aktarim isini yapiyor ve biz en son ulkeye vardigimizda ordan aliyoruz degil mi ?
Eğer ki ayni havayolu ile ucuyorsan veyahut anlasmalari vaesa böyleymiş okudugum kadariyla yoksa kendin bantdan alıyor aktarmaya götüruyormussun
-
@mamilim90, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Eğer ki ayni havayolu ile ucuyorsan veyahut anlasmalari vaesa böyleymiş okudugum kadariyla yoksa kendin bantdan alıyor aktarmaya götüruyormussun
onu nerden ogrenecegiz peki ?
-
@crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
sanirim bu sitelerden alamiyorsunuz, tam emin degilim ama bu esnek biletler icin bir acenta gerekebilir.
zamaninda delta havayollari ile ucmustum new york a gidis donus 4 aylik almistim 100 dolar verip 1yil a uzatmistim sonra bunun gibi esnek bilet alan kimse yok mu acaba forumda ?
-
thy ist ny gidis donus 6bin tl direk ucus.
aktarmali ucuslarda ise 5500 civari sizce 500tl icin aktarma yapmaya deger mi?Bir diger sorum ise b1 ile gidecegimiz icin ornegin donus biletini 5 ay sonraya aliyorum diyelim abd giriste memur 6 ay degil de 3 ay verdi diyelim bizim aldigimiz 5 ay sonrasina donus bileti ne olucak? Nerden bilecegiz ki biz ona gore donus biletini su veya bu tarihe alalim?
Boyle bir durumla karsilasan varmi aranizda ?
-
aktarmali ucuslarda ise 5500 civari sizce 500tl icin aktarma yapmaya deger mi?Bir diger sorum ise b1 ile gidecegimiz icin ornegin donus biletini 5 ay sonraya aliyorum diyelim abd giriste memur 6 ay degil de 3 ay verdi diyelim bizim aldigimiz 5 ay sonrasina donus bileti ne olucak? Nerden bilecegiz ki biz ona gore donus biletini su veya bu tarihe alalim?
Ayni soru benimde kafama takılıyor ortalama 3 ay durucam ama 3 ayida geçerse diye düşünüyorum
-
Eger 5 ay kalmak icin bir nedeniniz varsa zaten size 6 aylik standart I-94 suresi verir.
Eger aciklamaniza ragmen 3 ay verdiyse, o durumda donus biletinizi degistirmeniz gerekecek.
-
@mamilim90, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
onu nerden ogrenecegiz peki ?
havalimaninda bagajlari verirken sorup emin olabilirsiniz, etiketlemeyi o anda yapiyorlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum