DV2020 bekleme odası
-
@VolkanU @ayvalik10 Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Hiç bilgim olmayan bir konuydu çok sağolun. Evet DV2020 çekilişini bekliyorum, tekrar teşekkür ederim dostlarım.
-
@stardium 7 mayıstan sonra burası yıkılacak zaten duymaman gibi bir şansın yok :) bu arada ilk bülten zaten eylül 2019 başlayacak değişiklik olmazsa
-
Bu sene sanırım yanlış duymadıysam çekiliş çıkan kişiler sırası gelmeden konsolosluk belgeleri istiycekmiş eğer belgeleri göndermiyorsan konsolosluk seni sıradan alıp bi sonraki kişiye geçiyormuş doğrumudur pek bi bilgim yok ama böyleyse çıkan kişilerin ve gitmek isteyen kişiler daha rahat gc sahibi olma ihtimali yüksek.
-
@rotinnn current olduktan sonra sana evrak maili geliyor fakat bazı kişiler ki bunlar whatsapp bir grup insanlar dediğin gibi daha mail gelmeden evrakları gönderdiler fakar hiçbir şekilde öne alınma kayırmacılık olayı olmadı. Ondan dolayı numaran current oldu mu sakince her gün mailini önemsizler postası dahil kontrol edeceksin o kadar bu işi o kadar sarpa saman yaptılar ki 3 adımda yapılacak işi 33 adıma çıkartıyorlar bu seferde senin gibi kişiler de kafası karışıyor. 7 mayısta açıklandı mı çıktı mı zaten şimdi ki dv2019 başlayan başlıklar dv 2020 olarak açılacak. Şimdiden bilgi sahibi olmak istiyorsan dv 2019 mülakat deneyimleri gibi başlıkları kontrol edebilirsin linkler aşağıdadır
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/3401
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1567/fy2019-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem/434
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/2095 -
GOT 8-1 nette mevcut ilgilenenlere :)
-
KCC hamgi evrakları istiyor ? GC kazanıp gidinlerin videolarını izledim KCC ye evrağı hiç görmedim . Mülakat günü hepsini götürüyorlar diye anlamıştım ben :O
-
Ev Okul İş üçgeninde benim için zaman o kadar çabuk geçiyor ki valla bir yandan sonuç günü bir an önce gelsin istiyorum, bir yandan da gene çıkmazsa nasıl yıkıma uğrayacağımı düşünüyorum.
-
@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
KCC hamgi evrakları istiyor ? GC kazanıp gidinlerin videolarını izledim KCC ye evrağı hiç görmedim . Mülakat günü hepsini götürüyorlar diye anlamıştım ben :O
-
@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu seneye kadar öyleydi zaten, ama dv2019 sürecinde yeni bir uygulamaya geçildi. Mülakattan önce talihlinin bazı evrakları elektronik ortamda göndermesini istiyorlar. Bunların hangi evraklar olduğunu veya daha detaylı bilgiyi 2019 başlıklarında bulabilirsin.
Mesela 2019 loto aşamaları başlığı gibi.. -
...ve 17 gün kalır 😎
-
Bana green card çıktıgında, hemen bekleme odasına bakmıştım herkes kazanamadıgını ve hayallerim yıkıldı şeklindeki yazıları okuyunca, kazandıgımı ben dahil kimse yazamamıştı, Malum siz üzülürken sevinç paylaşmak biraz rahatsızlık veriyor. İnşallah herkes kazanır herkes bunalmış ülkemizin ekonomik durumundan helede çoluk çocuk olanlar çok daha bunalmış durumda
-
merhabalar, bende green card başvurusu yapıp bekleyenlerdenim.Öncelikle hep okuduğum ve onayladığım cümle ile başlamak istiyorum, bütün hazırlıklarını tam anlamı ile yapan ve gittiğinde gözü arkada kalmayacak kişilere çıkmasını temenni ederim. Takip ettiğim kadarı ile çoğu kişinin kaygısı eğitim, ekonomi, adil adalet, ve refah bir yaşam ... Bir ülkede bunların eksik olması çok kaygı verici, ve üzücü.. Bazen gitmek için sebepleri sıraladığımda geç kaldığımın farkına vardım, kalmak için sebepler sadece ailevi sebepler yani annem babam kardeşim ne olacak düşüncesi... artık ne olacaksa olacak, çünkü artık benim gibi evli ve çocuklu olanlar için anne baba kardeş 2. derece akraba statüsüne girdiler... 1. derece eşim ve çocuklarım.. Türkiyeyi çok seviyorum diyenlerin başka bir ülkede farklı bir beklentisi olması da üzücü, çok seven terketmez, hiç sevmiyorum da demiyeceğim , sadece alışkanlıktan ibaret ... Amerikaya gidildiğinde herşey muhteşem olmayacak fakat! umutlarımın peşinden gideceğim, Türküyede yaşam kalitem her ne kadar yüksek olsada, bazı arkadaşların dediği gibi uber lift yapmayı bile göze almak demek , gitmek için bir çok sebebi doğuruyor... aslında paylaşmak istediğim çok şey var ama ortamın akışını bozmamak üzere herkesin umuduna ve beklentilerine saygı duyarak hepinize samimi bir merhaba demek istedim.. Az bir süre kaldı ve Allah Herkesin Gönlüne ve Kalbinde ki İnsani Şefkat e göre Yaşam versin.. Amin...
-
@captainblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bana green card çıktıgında, hemen bekleme odasına bakmıştım herkes kazanamadıgını ve hayallerim yıkıldı şeklindeki yazıları okuyunca, kazandıgımı ben dahil kimse yazamamıştı, Malum siz üzülürken sevinç paylaşmak biraz rahatsızlık veriyor. İnşallah herkes kazanır herkes bunalmış ülkemizin ekonomik durumundan helede çoluk çocuk olanlar çok daha bunalmış durumda
@captainblue güzel düşünceler ve iyi dilekler için çok teşekkürler. inşallah sizde süreci başarıyla tamamlar ve yeni hayata en güzel şekilde merhaba dersiniz ve çok mutlu olursunuz. böyle ince düşünceli olmanız, iyi ve güzel günleri fazlasıyla hak ettiğinizi gösteriyor. :hugging:
-
bizim bir arkadas basvurduktan sonraki sifreyi kaybetmis . o sifreyi tekrar gorme imkanimiz var mi acaba ??
-
@yekta DV 2020 başvuru numarasını mı diyorsun şifre derken eğer bu numara ise 7 mayısta zaten sistem açılınca altında numaramı unuttum kısmı var oradan numarasını öğrenebilir
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(0eac2gh0htzfg3ewn5sc2v2d))/CheckStatus.aspx
- Confirmation Number: altında yazıyor
şimdi ki DV2019 işte bu link 7 mayısta DV2020 göre değişecek
-
@szgn DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
merhabalar, bende green card başvurusu yapıp bekleyenlerdenim.Öncelikle hep okuduğum ve onayladığım cümle ile başlamak istiyorum, bütün hazırlıklarını tam anlamı ile yapan ve gittiğinde gözü arkada kalmayacak kişilere çıkmasını temenni ederim. Takip ettiğim kadarı ile çoğu kişinin kaygısı eğitim, ekonomi, adil adalet, ve refah bir yaşam ... Bir ülkede bunların eksik olması çok kaygı verici, ve üzücü.. Bazen gitmek için sebepleri sıraladığımda geç kaldığımın farkına vardım, kalmak için sebepler sadece ailevi sebepler yani annem babam kardeşim ne olacak düşüncesi... artık ne olacaksa olacak, çünkü artık benim gibi evli ve çocuklu olanlar için anne baba kardeş 2. derece akraba statüsüne girdiler... 1. derece eşim ve çocuklarım.. Türkiyeyi çok seviyorum diyenlerin başka bir ülkede farklı bir beklentisi olması da üzücü, çok seven terketmez, hiç sevmiyorum da demiyeceğim , sadece alışkanlıktan ibaret ... Amerikaya gidildiğinde herşey muhteşem olmayacak fakat! umutlarımın peşinden gideceğim, Türküyede yaşam kalitem her ne kadar yüksek olsada, bazı arkadaşların dediği gibi uber lift yapmayı bile göze almak demek , gitmek için bir çok sebebi doğuruyor... aslında paylaşmak istediğim çok şey var ama ortamın akışını bozmamak üzere herkesin umuduna ve beklentilerine saygı duyarak hepinize samimi bir merhaba demek istedim.. Az bir süre kaldı ve Allah Herkesin Gönlüne ve Kalbinde ki İnsani Şefkat e göre Yaşam versin.. Amin...
İyi bir gelirim var. Fakat sıfırdan başlamayı göze aldım. Çocuklarım için. Onların seçeneği olsun istiyorum. Amerika’da eğitim almak onlar için altın bilezik bence. Tabi ki bende insanca yaşamak istiyorum.
İnşallah hepimize çıkar. -
Türkiyede hatrı sayılır gelirim olan bir işim var. Amerika için herşeye sıfırdan başlama cesaretim de var. Kocaman kaç ayı devirdim son 2 2.5 hafta geçmek bilmiyor. Umarım sisteme girdiğimde mutluluk sevinciyle sokakta koşmak nasip olur 😌 Herkese bol şans sevgiyle kalın
-
Bugünü de yedik bitirdik kaldı #16# gün... Herkes için Umutlar yeşersin, neşeli günler gelsin inşallah...
-
@captainblue adamsın!
-
Öylesine bavşurmuştum, gitmeye niyetim yoktu diyenlere değil de burada gün sayanlara çıkar inşallah.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum