DV2027 Sohbet Odası
-
@asencan önceki sene başvurularında kullandığı fotoğrafla başvurup kazanmış amerikada olan bir çok kişi var otomatik eleme yaşanmadı diyebiliriz yani. Ancak yinede bir engeliniz yoksa 2 saniye yeni bir fotoğrafınızı çekip yenisini kullanmayı tercih etmek en iyisi olacaktır. Bunun için fotoğrafçıya gitmenizede gerek yok evde kendiniz bile çekebilirsiniz
-
Arkadaşlar sizce dv-2028 bu sene başlar mı?
-
@LSkae Kimse kesin bir şey diyemez fakat umudumuzu yüksek tutmak zorundayız
-
@LSkae bu soruyu 15 eylül de sorsan hayır derdik. Ancak bu kadar erken bir zamanda sorulunca hayır diyemiyorsun. 1 ağustos kılavuz açıklansa 15 - 30 ağustos başvuru sonra 15 eylül çekiliş 1 ekim mülakat olabilir. Sonuçta teknoloji gelişti. Ondan eylül 15 olduktan sonra ümidimiz kırılır kaldı ki resmi sitesinde hala mülakatlar ekim ayında başlayacak yazısı duruyor.
-
@ayvalik10 yani 4 gün mü kaldı 2027 umutlarımızın bitmesi için veya yeşermesi için...
-
@Serhat-Tarhan-0 eylül ayına kadar hala bir umut diyorum :)
-
@T.C.-Kubilay-Dikici İNŞALLAH ABİCİM VALLA İNŞALLAH
-
@Serhat-Tarhan-0 eylül başına da kadar vaktimiz var çünkü göçmen avukatları da hepsi aynı şeyi söylüyor başvuru tarihleri olsun açıklanma süreleri çok kısa süreli olacak diye. Eylül başına kadar bekleriz. Eğer kılavuz açıklanmazsa ozaman suratını asmaya başlarsın.
-
@ayvalik10 hep merak ettim bazı insanlar neden diğer insanları aşagılayarak konusmasını ama bir sonuç bulamadım.sonra düşündüm dedim ki bu gibi insanlar küçükken yaşadıkları tranvalarını büyüdükleri zaman dışarıya dilleri yoluyla vurmaya başlıyorlar.hiç şaşmadı şimdiye kadar belki 20.siniz.en yakın zamanda bir psikologa randevu alın.size ve tüm forumdakılere yemın ederım tum ücreti ben ödüyücem.dekontuda buradan herkesin huzurunda paylaşıcam
-
@LSkae normal şartlarda yasal olarak mali yıl bitmeden 30 gün önce 27 sürecini başlatmak zorundalar. Bilirkişiler bu durum için 26-27 Ağustos a kadar açıklanacak diyorlar. Bu seneki durum nedeni ile de 28 başlangıcı sarkabilir tahminleri yapılıyor. O nedenle önümüzdeki 1 ay içinde ak koyun kara koyun belli olacak diyerek bekleyip göreceğiz neler olacağını.
Benim kişisel tahminim dava sonuçlarını bekliyor hükümet. Kaybettikleri zaman "ne kadar uğraşsak ta yasalar içimizden geçti" diyerek süreci başlatacaklar. Çok düşük bir ihtimal kazansalar "yasaları çiğnedik ve buna rağmen kimse bizi durduramadı" diyerek sallarlar. Amaçları zaten göçü durdurmak iken GC ı tamamen ortadan kaldırmaya oynama hevesleri oldukça açık. Bu sürede ara seçim nedeni ile de dikkat ve tepki çekmemek açısından ölü taklidi yapmaya özen gösteriyorlar.
-
-
@Nkah ""normal şartlarda yasal olarak mali yıl bitmeden 30 gün önce 27 sürecini başlatmak zorundalar."" bu cümlenin kaynağını soruyorsanız, kaynak Amerikan Göçmenlik Yasası. Bu bilgiyi nereden öğrendiğime dair kaynak soruyorsanız, kaynak; göçmenlik avukatları beyanları, göçmenlik ve yasal düzenlemeler konusunda deneyimli ve bilgili kişiler ve bazı senatör açıklamaları. Forum kuralları gereği bu kişilere dair isim vermiyorum ancak basit internet aramaları ile aslında ulaşabileceğiniz bilgiler bunlar. AI ile de göçmenlik yasalarına dair detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.4k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum