DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar, daha önce ustravel ile ilgili eşimi dependent olarak eklediğimde hata aldığımı yazmıştım. Manage dependents kısmından eşimi remove ettim ve eşim kendi hesabına girerek tek başına ANK 1 initial registration seçeneğini seçerek bir appointment confirmation belgesi alabildi. Biz transfer ettiğimizden dolayı sanırsam seçeneklerimiz farklı çıkmakta. Ankara bilgilendirme mailinde
“ANK 2 – Registration of document delivery information (all IV visa categories except K seçmemiz gerektiğini yaızyordu fakat bizde açıklamalar farklı en yakın olan ANK1 initial registration seçeneğini seçerek barkodlu belgeyi aldı. Bu aşamada ne seçmemiz gerektiği konusuyla ilgili fikri olan cevaplarsa çok sevinirim. Belge aşağıdaki gibi hepsini atamadım. randevumuzun günü bangkoktaki tarih olarak yazsa da konsolosluk (ankara) ve randevu zamanı bilgilerini de içermektedir bir sayfasında. doğruluğundan emin olmak adına foruma danışmak istedim.

-
Yaşanmış tecrübesi olanlardan bilgi rica ederim: 15 yaşında çocuğum için öğrenim durumunu gösteren bir belge isteniliyor mu?
Sayın @onursvr
Sorularınızı Mülakat Deneyimleri başlığında değil bu başlıkta sormanız rica olunur. Ayrıca siz bu soruyu daha önce sormuştunuz ve Sayın @ATS16 cevap yazmıştı. Cevap size yeterli gelmedi mi -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Bu ileti silindi! -
@Serapp ,Kusuruma bakmayın bu formlar arasında bazen yanlış yerlere giriyorum. Kendisi cevap verdi sağolsun. Lakin farklı tecrübeler de olabiliyor. Bazı kişilerin aynı tür herhangi bir belge için "benden o evrağı istemediler" yazdıklarına şahit oluyoruz. Sağlama almak ve riske atmamak adına birkaç kişinin tecrübesi olsa iyi olur babında yazdım.
-
UNganlar randevusu için çocukla kendim adına 2 ayrı randevu başvurus yaptım peşpeşe. Çocuğun muayene onayı geleli 3 gün oldu benim muayene onayımı göndermediler. reddetmek gibi bir uygulamaları var mı? Sonuçta randevu almışım. Kendim için çocuktan ayrı bir tarihte almam da söz konusu olamaz. Benimkini neden onaylamıyorlar acaba?
-
@Serapp ,Kusuruma bakmayın bu formlar arasında bazen yanlış yerlere giriyorum. Kendisi cevap verdi sağolsun. Lakin farklı tecrübeler de olabiliyor. Bazı kişilerin aynı tür herhangi bir belge için "benden o evrağı istemediler" yazdıklarına şahit oluyoruz. Sağlama almak ve riske atmamak adına birkaç kişinin tecrübesi olsa iyi olur babında yazdım.
Rica ederim deneyimler başlığına soru sorulup biri de cevap yazınca başlık amacından sapıyor o nedenle hassasiyet göstermenizi bekliyoruz.
Ayrıca size şunu söylemeliyim ki o dediğiniz "bazı evraklar" söz konusu olduğunda süreci çok iyi bilen bizler, alın yanınızda bulundurun diyoruz. Gerek yok deniliyorsa gerek yoktur. İçiniz rahat olsun. -
@onursvr bizim de öyle olmuştu, mail atmıştım ertesi gün onaylamışlardı
-
@HALİT-Ozgur teşekkür ederim. Ben de mail attım 2 gün önce. Bekliyorum
-
Serapp Sağolun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum