-
@sinem ‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable içinde söyledi:
@knnrn ‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable içinde söyledi:
Bizim birimde 3-4 hemşire kadrosu boş, bir yıldan fazladır dolduramıyoruz. Kimse başvurmuyor veya başvuranlar gerekli nitelikleri taşımıyor. 80-90 bin dolar maaş veriyorlar. Geçenlerde pozisyonlardan birini Filipinli bir hemşire ile doldurduk. Göçmenler olmasa nasıl olacak bu işler?
bekleyin ben geliyom inşaAllah. :) Not: gerekli nitelikler neydi? :D
-
@knnrn The URL is not valid. Please check that the values are correct. diyor...
-
@knnrn yine de link için teşekkürler kaydettim. :)
-
@sinem ‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable içinde söyledi:
Linki mavi siyah komple kopyalayıp yapıştırın
-
@sinem kesinlikle :) güzel günler bizi bekler
-
-
@sadriabi Merhaba, daha once bakmıssınızdır ama ben yazayım dedim; Yunan marketleri varsa cevrenizde bize yakın tatlarda peynir bulabilirisiniz lakin hepsi Turklere pek sıcak yaklasmayabiliyor. Nakit alısveriş yapıp kim oldugunuzu belli etmeden alısveriş yapabillirsiniz. Uzun bir zaman once arkadasların o sekilde alısveriş yapıyorlardı, sadece bilgi vermek acısından yazdım. Sucuk için de Musevi marketlerini onermişlerdi zamanında ama hiç denemediğim için kesin yorum yapamam :) Saygılar .
-
@tanti ‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable içinde söyledi:
Linki mavi siyah komple kopyalayıp yapıştırın
tm hallettim teşekkürler @tanti
-
@caglaror ‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable içinde söyledi:
teşekkür ederim baktım ona. Gerçekten de zor bir alan fakat neden olmasın? İnşallah çıkar ve gelirsem düşünürüm bu alanı
-
petrolde calisacak adam yok..bangir bangir her yer isci ariyo.
Issiclik son 18 ayin un dusuk seviyesinde.
tarim disi istihdam beklenenin uzerinde seyrediyor son zamanlardaabd nin uretimini devam ettirebilmesi-arttirabilmesi icin kesinlikle daha cok gocmenhe ihtiyaci var.
-
işte onlardan biri de benim @Ercan-Tekoglan aha buraya yazirem ya abd beni alır ya da çoook şey kaybeder. :P
-
madem ulke dolu, isi biten ciksin, bari biz de bir girip bakalim...
-
önce gelen çıksın mesela trump ailesiyle geldigi ülkeye geri dönsün; nasıl??
-
Biz gidemeden bunlar kapıları kapatacak diye korkuyorum ara ara.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum