Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable

Taşındı Gündem
26 15 1.8k 3

Benzer Başlıklar

• Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)

Gündem
    235
    2 Oy
    235 İleti
    14k Bakış
    crazycellsC
    @Doncarleone, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021) @crazycells Yani demek istediğim şu gibi, Ben Ab ülkesinde işe başlayacağım kontrat yapıldı ya da eğitim alacağım orada. nvcye yazıp babama refund yapın ya da bana en kısa zamanda mülakat ayarlayın gcardımı alıp o şekilde ab ülkesine gideyim deme şansımı merak ettim. Isterseniz deneyin ama sayin @MySea 'nin dedigi gibi odediginiz ucretlerin nerdeyse tamami non-refundable.
  • Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Gündem
    1k
    15 Oy
    1k İleti
    88k Bakış
    gucarslanG
    @zecch hiçbir DV2021 kazananı möülakata çağırılmıyor, aldığınız duyun hatalı muhtemelen. süreciniz için bu başlığı takip edin lütfen; https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/8475
  • Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
    752
    0 Oy
    752 İleti
    46k Bakış
    arnbltA
    Yazı biraz yoruma dayalı olmuş gibi. Nisan dan beri yasaklanan Green Card sahiplerinden bahsediyor. Böyle bir yasak hiç olmadı. Şu anda da yok. Mayıs ta bir tanıdığım gitti. Zaten order da böyle bir şeyden bahsetmiyor.
  • Trump'in Cin mensei urunlere %10'luk Gumruk Vergisi ve ABD Finansal Piyasasina etkisi

Gündem
    1
    1
    1 Oy
    1 İleti
    125 Bakış
    F
    Maalesef haber sonrasi gecen bir kac gunde piyasalar coktu. Dow sanirsam 800 puan dustu. Umarim uzun donemde ABD piyasasina olumlu etkisi olur. [image: 1565031958678-capture-resized.png] https://www.cnbc.com/2019/08/01/trump-says-us-will-impose-10percent-tariffs-on-300-billion-of-chinese-goods-starting-september-1.html
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k