DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025
-
@Gökhan-A ağzın bal yesin % 100 katılıyorum .
-
Hiç yoktan iyi bir de pasaport şartı geri gelse tam olacak.
-
@EzgiLera söylediklerinizin bir kısmında gerçekten çok haklısınız fakat şöyle bir durum var. Trump hükümetinde bir çok olay göçmenlerin daha düzenli gelmesi ve legal olması yönünde zaten bir düzensizlik almış başını gitmiş.Pasaport şartının gelmesinde neden ümitliyim.Çünkü herşey kayıtlı ve usullerine uygun işlemesini seviyor hükümet prosedürü ve niyeti olanın zaten dünden hazır oldugunu biliyorlardir.Bir kaç arkadaşında dediği gibi boş beleş başvuru çok ! mesela örnek: benim çalıştığım ofiste biri bana başvur çıkar mı bi kendimi deneyecemmm :D hahah diyip bana başvuru yaptırmaya çalışıyor mesela gitmeyeceksen neden başvuruyosun diyorum aaa bi deneyim bağğğalım çıkacakğk mı hahah diyip boş beleş bir olay olarak görüyor.Bunların ortadan kalkması için pasaportta şart .Bu arada 15 dolar olmus abi sana başvurmayalım dedim parayı duyar duymaz vazgeçti :D gözleri yerinden oynadı :D aman aman bırak diyor :D
-
1000 dolar çok olurdu ama 500 dolar tam ayarında olurdu , birde pasaport şartı getirdin mi tadından yenmezdi , zamanla bunu yaparlar diye umut ediyorum
-
@Witch-Lilith 15 Dolar olmuş abi iyiydi buna patladım durduk yere hahaha gerçekten iyiymiş bu :D
-
@Ekto-Oktan Eee 1$ desem o yine yakama yapışır ben sana 40 tl veriyim benim yerimede yap derdi yakamı alamazdım :D
-
@EzgiLera Ezgi hanım, banka kartlarının yani debit card ların kabul edilmeyeceği ile ilgili kesin bir bilgi var mı? Sadece kredi kartı mı kabul edilecek?
-
Günaydın demedi demyin başvuru 1$ ama kesin kazanınca ek bedeller isteyecekler .
-
@shadow-sharks-0 ee zaten öyle :D
-
@BlueGeostar Amaç para toplayıp masrafları karşılamak olduğu için kredi kartı sahibi ismi ile başvuran kişinin isminin aynı olması gerekeceğini düşünmüyorum.
-
@Witch-Lilith demek istediğim mesela 10 bin dolar odeyecek kazananlar . konsolosluk görüşmesinde
-
@shadow-sharks-0 dün akşam eşime "trump 330$ ve 235$ ları da kurcalamadan hayırlısıyla şu vizeyi alabilseydik dedim, yani evet her an yeni fee'ler getirebilir, mevcutlara zam yapabilir, şaşırmam.
-
@milyardertaksici @EzgiLera bu konuyu şimdi ben de merak ettim. Kredi kartı yerine ön ödemeli kart ile ödeme yapmayı düşünüyordum.
Hatta illaki kart ile ödeyeceğimiz kesin mi? Hesap numarasına yolla falan derlerse sıkıntı astarı yüzünden pahalıya gelir bir de fotoğraf acaba sıkıntı çıkarır mı korkusuyla beraber ödeme gitti mi korkusu gelir başımıza :)
-
Asıl merak ettiğim nokta; kredi kartı için örnek veriyorum Stripe sanal POS hizmeti gibi bir yöntem kullanmaları halinde, aracı ödeme sağlayıcı firma komisyon kesecek mi? Eğer komisyon kesecekse toplam tutar 1 dolardan fazla olacaktır. Ha ne kadar farkeder, belki 1 dolar da komisyon keser :)
"O paraya 1 paket sigara alırım yeğenim" kafasında olanları caydırır mı? Bence caydırır :) :)
-
T T.C. Kubilay Dikici bu başlıktan bahsetti
-
@dilmel hesap numarasına gönderme işlemi amerika içinde bile yaygın bir sistem değil onun için kartla ödeme olacaktır bence
-
Kredi kartı master kart ve visa kartı olan herkesin alışverişi yurt dışı harcamalarına açıkmış bugün bankada bir işim vardı onu da sordum Troy olmadığı sürece yurt dışı harcaması yapabilirsiniz dedi umarım ödemede sorun yaşamayız kartla
-
@exclusive aynen yurt dışı bağlantılı oyunları dolar üzerinden ücretini ödeyebiliyorum.
-
@shadow-sharks-0 öyle bişey yok nerden duyuyorsun bunları allah aşkına :D sadece 5-10-15 bin dolar aile ile gidip gitmediğine yada eyalete göre değişiklik gösterir bu para ama onu beyan ediyorsun ben amerikaya gidiyorum elimde bu kadar para var size yük olmam sizden bişey beklemem rezil olmam oralarda diye göstermen için bir para .. Yani senden paranı almıyorlar. Sadece kazandıktan sonra sağlık belgesi vize işlemleri için taş çatlasın 1000 doların gider otel vs gibi şeylerde dahil yani.. Kim sana bunları söylediyse seni kandırıyor sanırım
-
@Melih-Mcfly bu 1 $ bile çok fazla insan eleyecektir
-
@exclusive Discover logolu Troy kart ise yani kart numarası 65 ile başlıyorsa onla da ödeme yapılabilir diye tahmin ediyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum