Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Facebook sifrenizi neden degistirmelisiniz? (1password aile plani kampanyasi)

Taşındı Bireysel ve Siber Güvenlik
45 11 2.6k 6

Benzer Başlıklar

• Amerika'da yaşadığınız güvenlik sıkıntıları

Bireysel ve Siber Güvenlik
    12
    1 Oy
    12 İleti
    1k Bakış
    Pamulak ManoboP
    @MySea, içinde söyledi: Amerika'da yaşadığınız güvenlik sıkıntıları @Pamulak-Manobo Cok gecmis olsun! Bu gibi kiralamalarda sigorta limitini yuksek tutmak gerekiyor. Evet sigorta sadece 2 bin odedi. Mahkeme den kagit geldi. Sogortanin odemedigi Kalan kismi saniktan tahsil edip bana verebileceklerini soylediler. Fatura vs gibi seyler sordular. Dedim ugrasmak istemiyorum , herhangi bi talebim yok dedim.
  • Amerika'da Kullandığınız İnternet Servisleri

Bireysel ve Siber Güvenlik
    20
    1 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    ayvalik10A
    @ayvalik10 [image: 1615743383027-20210314_203504.jpg]
  • Amerika'da İnternet Kullanımı

34
    1 Oy
    34 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @Mahmut-Tuncel, içinde söyledi: Amerika'da İnternet Kullanımı @ahmetty Orada cd, dvd, albüm fiyatları falan ucuz mudur? yaklasik fiyatlar icin amazon'a bakabilirsiniz.
  • İstenmeyen (spam) telefon aramalarını önlemek

15
    15 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    RhonsterR
    @MySea, içinde söyledi: Istenmeyen (spam) telefon aramalarini onlemek Ben spam veya telemarketing aramalar geldigini farkettigimde, hemen "Bu gorusme kayit edilmektedir ve gerekirse polis arastirmasi veya mahkemede kullanilabilir" diyorum, aninda "sak" diye kapatiyorlar. :) şak diye vurmuşsun abi yüzlerine :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k